Skip Navigation Links

HBB Tiyatro ekibi Özgecan Aslan'ı Unutmadı

HBB Tiyatro topluluğu, Hataylılara tiyatro sevgisi aşıladı

HBB Tiyatro ekibi Özgecan Aslan'ı UnutmadıWeb
TV

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin(HBB), 'Dünya Tiyatrolar Günü' çerçevesinde ücretsiz düzenlediği tiyatro etkinliği büyük beğeni topladı.

 

Hatay Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

Kadın-erkek ilişkilerinin ve kadın terörü konularını başarılı bir performansla oynayan tiyatro ekibi, katılımcıları hem güldürdü hem düşündürdü. Özellikle kadın terörünün işlendiği kısımda ise Mersin'de vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın anılması ise izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

 

Ayakta alkışlanan gösterimin bitiminden sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, tüm tiyatro sanatçılarının Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutlayarak; "Sanatta oyuncularımız aylarca hazırlanıyorlar ama biz onu birkaç saatte tüketiyoruz. Gerçekten oyuncularımız bu işe büyük emek ediyorlar. Bütün oyuncularımıza ve katılım gösterenlere teşekkür ediyorum." dedi.   

 

Tiyatronun en büyük ve en değerli sanat alanlarından biri olduğuna vurgu yapan Başkan Savaş'ın eşi Nazan Savaş ise, "Tiyatronun tozunu koklayan biri ondan ayrılamaz. Oyunu izlerken kimi zaman ağladık, güldük ve düşündük. Bu oyunların sergilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

 

 

HBB Tiyatro ekibi Özgecan Aslan'ı Unutmadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet