Skip Navigation Links

CHP’li Sonay Aykut Pazara Giderse

CHP'li Sonay Aykut, halkla içiçe olmaya, farklı bir seçim kampanyası yürütmeye devam ederken, milletvekili adayı gibi çalışıyor.

CHP’li Sonay Aykut Pazara Giderse

Politika   A+a-

CHP’li Sonay Aykut Pazara Giderse…

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, halkla içiçe olmaya, farklı bir seçim kampanyası yürütmeye devam ederken, milletvekili adayı gibi çalışıyor.

Hatay’ın dört bir yanına düzenlediği ziyaretlerde kurum, kuruluş ve STK’ları ziyaretlerinden çok halkla içiçe olmaya özen gösteren Sonay Aykut, Ziraat Mühendisi kimliğiyle de semt pazarlarında incelemelerde bulunuyor, halkla kucaklaşıyor.

Semt pazarlarında alış veriş yapan ev hanımlarıyla sohbet eden, tezgahlardaki ürünlerin kalite ve fiyatlarını kontrol eden Sonay Aykut, ev hanımlarına GDO’lu ürünlerden uzak durmalarını ve her türlü yiyeceği kendi mevsiminde almaları, organik ürünleri tercih etmeleri tonusunda da uyarıyor.

Sempatik tavırları ve sıcak diyaloglarıyla gönülleri fetheden Sonay Aykut, Hatay siyasetine damgasını vurmak ve Hatay’a bir kadın eli değmesi için de ısrarla çalışmalarını sürdürüyor.

Bir Ziraat Mühendisi, iş insani, ev kadını, anne ve bir eş olarak çalışan kadınlardan, ev kadınlarına, ticarette erkeklerin dünyasında mücadele veren bir iş insanı olarak da toplumun her kesimini çok iyi anladığını ve tanıdığını belirten CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Sonay Aykut, -İskenderun Dumlupınar Mahallesi Cuma Pazarı’nda vatandaşlarla ve Pazar esnafıyla sohbet etti.

Fiyatları yüksek bulan ve mevsimi olmamasına rağmen bir çok yaş sebze ve meyvenin tezgahlarda satıldığını gören CHP Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, CHP iktidarında tarım ürünlerinin kalitesi, halkın sağlığı, GDO’lu ürünlerin çocukların gelişimine yarattığı olumsuz etkileri gündeme getirerek, bu konularda kanun çıkarılmasını sağlayarak halkın yararına siyaset yapmak arzusunda olduğunu ifade etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet