Skip Navigation Links

Lütfü Savaş Yaşlılarımız En Büyük Hazinemizdir!

Başkan Şavaş'ın Yaşlılar Haftası açıklaması, 18-24 Mart 'Yaşlılar Haftası'!

Lütfü Savaş Yaşlılarımız En Büyük Hazinemizdir!

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Yayımladığı mesajda Başkan Savaş, yaşlılarımız, geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımayı sağlayan hayatın en kıymetli değerleri olduğuna vurgu yaparak; "Baş tacımız olan yaşlılarımızın yaşam sevinçlerini kaybetmeden, sevdikleriyle bir arada sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürmeleri en büyük arzumuzdur. Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir" dedi.

 

"Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak hepimizin öncelikli görevleri arasındadır" diyen Başkan Savaş sözlerine şöyle devam etti:

"Yaşlılarımız, kültür ve değerlerimizi gelecek nesillere aktaran, genç kuşaklara ışık tutan hazinelerimizdir. Bizleri bugünlere getiren yaşlılarımızın bizi şefkat, merhamet ve muhabbetle yetiştirdiğini, şimdi ise onların aynı şefkate layık olduklarını hatırlamalı, bu günlerimizi onlara borçlu olduğumuzu unutmamalı ve yarının yaşlılarının da bizler olacağını hatırdan çıkarmamalıyız. Biz millet olarak inançlarımız, adetlerimiz, geleneklerimiz gereğince yaşlılarımızı başımızın tacı olarak gördük. Bundan sonra da bu ulvi değerlerimizi yitirmeden hep taze olarak yaşatmayı ve gelecek nesillere miras bırakmayı azimle ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “Yaşlılar Haftası’nı” kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet