Skip Navigation Links

CHP’ye Yakışacak Milletvekili Projeleriyle Konuşur !

Doktor Riyat Kırmızıoğlu, “CHP’nin Seçim Beyannamesi Riyat Kırmızıoğlu'nun Söyledikleriyle Geliyor” diyerek önümüzdeki günlerde

CHP’ye Yakışacak Milletvekili Projeleriyle Konuşur !Web
TV

Politika   A+a-

CHP Genel Merkezi’nin açıklayacağı seçim beyannamesine dikkat edilmesini ve kendisinin her konuşmasında ifade ettiği, web sitesinde de yayınladığı projelerin bu beyannamede olduğuna vurgu yaparken iddalı konuştu ve ekledi:

CHP’ye Yakışacak Milletvekili Projeleriyle Konuşur !

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde halkla buluştu.

Karaağaç Mahallesi’ndeki muhteşem buluşmaya yüzlerce kişi katıldı, halk Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu bir kez daha bağrına bastı. Karaağaç Klas Düğün Salonu’nu dolduran vatandaşlar, Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nu alkışlarla karşıladı.

YGS Sınavı sonrası gençlerle konserde buluşup kucaklaşmayı amaçlayan toplantıda konuşan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, her zaman olduğu gibi proje diliyle konuştu ve Hatay’ın dört bir yanına kazandırmayı planladığı projelerini sıraladı.

Etkileyici konuşmasıyla halkı coşturan ve her zaman olduğu gibi bilgisini, birikimini ve donanımlı bir kişi olduğunu gösteren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, çocuklardan, gençlerden, kadınlardan, esnaflardan, sivil toplum kuruluşlarına, tarım kesimine, turizm sektörüne, sanayi tesislerine kadar bir çok konuda hazırladığı çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışacak milletvekilinin projeleriyle konuşması gerektiğine dikkat çeken Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Madem ki iktidarız o zaman birazda yapacaklarımızdan bahsedelim. Cumhuriyet Halk Partisine yakışacak bir milletvekili projeleriyle konuşur, Hatay'ın 15 ilçesine projeleriyle gelmeli ve tek tek proje saymalı. Ben projelerimle geliyorum, 15 yıldır bütün sivil toplum örgütlerinin akademisyenlerin ve esnaf odalarının yarattığı projelerle geliyorum. Milletvekili olmak üç gün sevilip 5 gün okşanmak değildir, aynı zamanda iş yapmaktır.” Dedi ve ekledi:  “Ben hazırım, peki siz 7 Haziran günü bunları göndermeye hazır mısınız? Ben hazırım, siz hazırsınız o zaman az kaldı 7 Haziran günü iktidarız. Madem ki iktidarız o zaman birazda yapacaklarımızdan bahsedelim. Cumhuriyet Halk Partisine yakışacak bir milletvekili projeleriyle konuşur, Hatay'ın 15 ilçesine projeleriyle gelmeli ve tek tek proje saymalı. Ben projelerimle geliyorum, 15 yıldır bütün sivil toplum örgütlerinin akademisyenlerin ve esnaf odalarının yarattığı projelerle geliyorum. Milletvekili olmak üç gün sevilip 5 gün okşanmak değildir, aynı zamanda iş yapmaktır. Arsuz için önce turizm dedik pansiyon turizmine önem veren projelerle geliyoruz. İskenderun için, lojistik üst dedik, dün Limak diyor ki lojistik köy olmalıdır. Riyat Kırmızıoğlu bunu beş yıldır söylüyor. Web sitem de bütün projelerimi yayınlıyorum ve hepsi birer sözdür. Dörtyol için, narenciyenin pazarlanması projesiyle geliyoruz. Samandağ için inanç turizm projesiyle, Amik ovası için Amik gölünün yeniden canlandırılması için geliyoruz. Antakya için geleneksel yapının korunup, ulusal bir doğa parkı yaratıp o doğa parkına devrim çiçeklerinin adını koymak için geliyoruz.

Cumhuriyetin temel ilkelerini bozdular, yargıyı dağıttılar yargıdan söz edemiyoruz. Adalet için geldiler, adaletin ne olduğunu unutturdular. Kalkınma dediler, kendi yandaşlarının ceplerini doldurmak sandılar. Biz bunları aldatanlar ve kandıranlar partisini devirmek için yola çıktık. 75 Milyon için yola çıktık, hepimiz hep birlikte geliyoruz ama asıl sizlerin gücüyle geliyoruz. En önemli güç halkın gücüdür. Halkın gücü halkın çocuklarını seçmek için geliyor. Bizler ülkemizde yaşayan her insanın eşit bir şekilde yaşamasını istiyoruz. Kimimiz yoksul, kimimiz zengin böyle olmuyor arkadaşlar. Bir arkadaşım zenginle yoksulu farklı olarak tanımlıyor ama ben daha da farklı bir tanım biliyorum. Bu ülkenin öz kaynaklarının yoksulları doyurmaya yettiğini biliyorum. Bu ülkenin öz kaynakları zenginlerin gözünü doyurmak için yetmiyor, yoksulların karnını doyurmak için değil, bizler yoksulla zengin arasında ki dengeyi yeniden sağlayacak, gelir dağılımdaki adaletsizliği eşitliğe çevirecek, bu ülkede 6 metrelik korunaklı duvarlar arkasında yaşayan zenginlerle yoksul fakir olmayacak, eşit şekilde yaşayan halk olacak. Halksız devlet olmaz bunun için Atatürk partimizin adına Cumhuriyet Halk Partisi demiştir.

Kadın erkek eşitliğine inanmayan, kadını bir alt sınıf olarak gören korunması gereken muhtaç duruma düşüren AKP iktidarının laflarını hikayelerini çok dinledik. Bizde hikaye yok gerçek var. Biz kadına değeri vereceğimizi her zamanki politikalarımızla ispatladık, kadın kendi vereceği kararlarla hayatta yaşayacak, erkeklerin lütfuyla değil kadın hak ettiği yere Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gelecek. Bunun sözünü adaylık açıklamamda vermiştim, kadın kollarıyla birlikte çalışacağım. Gençleri unutmak mümkün mü? gençler için şunu söyleyebilirim, söz sırası sizde demek benim ne haddime, ancak ve ancak Riyat Kırmızıoğlu söz sırası sizde demez, söz sizin der gençlerin der. Bundan sonraki devrede kendimden ayrı en az iki tane genci aday adayı yetiştirmezsem, Riyat Kırmızıoğlu'nu bu köye sokmayın. O gençler ki orantısız zekalarıyla geziyi yarattılar, bizler onların önünde değil ancak arkalarında kuyruk olabiliriz. Her zaman onların açtığı yolda ilerlemekten gurur duyacağız. Gençler bizim geleceğimizdir. Cumhuriyet Halk Partisinin dünüdür, bugünüdür, yarınıdır özgürlüğün sesidir gençler, bizler binaya taşa duvara para yatıran bir iktidar olmayacağız. Bizler teknolojiye para yatıracağız ama en önemlisi bizler insana para yatıracağız. Her yerde söylüyorum arkadaşlar, İlçe örgütlerim, kadın kollarım, gençlik kollarımdan oluşacak, muhtarlarımdan oluşacak, halkımdan oluşacak, etrafımda dolaşacak bir ekibim olmayacak. Benim ekibim örgütümdür. Cumhuriyet Halk Partisinin seçim beyannamesi Riyat Kırmızıoğlu'nun söyledikleriyle geliyor. Ben Arsuz'un Karaağaç’ın öz evladıyım ama hem Arsuz'un hem İskenderun'un, hem Yayladağı'nın hem Erzin'in, hem Kırıkhan'ın hem Samandağ'ın yani Hatay'ın vekili olmaya adayım. Hatay'ın birleştirici gücü olmaya adayım bunu hak ettiğimi düşünüyorum. Çünkü bu kardeşiniz sokaklardaki mücadeleden geliyor. Ama müzakere masalarında hakkınızı söke söke almasını da bilirim. Arkadaşlar iktidara geliyoruz, iktidara geliyoruz, iktidara geliyoruz.”

 

CHP’ye Yakışacak Milletvekili Projeleriyle Konuşur ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet