Skip Navigation Links

İskenderun Cem Evin'de Gurup Yorum Efsanesi

Hatay iskenderuun Cemevi öncülüğünde Mustafa Kemal mahallesinde gerçekleşecek konserde hedef insanları bir arada bulundurmak.

İskenderun Cem Evin'de Gurup Yorum Efsanesi

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesinde aktif olarak tüm halka açık hizmet veren İskenderun Alevi kültür Merkezi Cemevi;  insanların kaynaşması, hoşgörünün ve dostlukların artması açısından çok önemli hizmetler vermektedir. Yetişkinlere yönelik kadın kollarının hazırlamış oldukları ‘’KADINLIK BİZDE KALSIN ‘’ tiyatro oyunun , çocuk tiyatro grubumuzun ‘’ PIRTLATAN BAL’’ oyunu ile hazır olması, bağlama ve gitar kurslarının yanı sıra halk oyunları devam etmesi kültürel anlamda çok kapsamlı çalışmalar içerisinde olan İskenderun Alevi kültür Merkezi Cemevi’nın yapılan bütün bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkan giderlerinin ve borçlarının karşılanması- katkı amacıyla konser organize etmişlerdir.

              İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevi tarafından organize edilen Grup Yorum konseri; İskenderun halkı tarafından heyecan yarattı.  28 Mart 2015 cumartesi günü saat 17.00 İskenderun Sakarya kapalı spor salonunda yapılacak olan grup yorum konseri şimdiden geniş ilgiyle karşılandığı; Antakya ve çevre ilçelerden taleplerin olması dolayısıyla katılımların yoğun olması beklenmektedir.

İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevi yönetimi ve gençleri; yapılacak olan konser için yoğun bir şekilde hazırlık yapmaya başladılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet