Skip Navigation Links

Prime Mall'de İçiniz Rahat Olsun..

Bugüne kadar yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği, çocuklarıyla yemek yediği Prime Mall AVM'de hizmet veren cafe ve restoranlara yönelik ithama ortak te

Gündem   A+a-

Prime Mall’de İçiniz Rahat Olsun..
Bugüne kadar yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği, çocuklarıyla yemek yediği Prime Mall AVM’de hizmet veren cafe ve restoranlara yönelik ithama ortak tepki oluştu. Prime Mall AVM’ye davet edilen İskenderun basını, öğle yemeğinde özellikle etli yemekleri tercih etti.
 
Hijyene uygun, kalite standartları belgeli cafe ve restoranların mutfaklarını gezen, belgelerini dahi incelemek fırsatı bulan İskenderun Basını, satılan gıdaların standartlara uygun, sunum ve saklama koşullarının en üst kalite seviyesinde olduğunu belgeledi.
İskenderun’da günlük olarak yayınlanan bir gazetede “Prime Mall at ve eşek eti satılıyor” başlıklı bir yazı çıkması üzerine, AVM yönetimi harekete geçti.
 
İthamın ağırlığı nedeniyle ilgili tüm kurum ve kuruluşlara resmi başvuru yapan, cafe ve restoranlarda satılan gıda ürünlerinin denetlenmesini isteyen Prime Mall AVM yönetimi, İskenderun basınını da davet ederek, cafe ve restoranların mutfaklarını görsel ve yazılı basına gösterdi.
 
Çok titiz ve hijyene uygun, tertipli, düzenli ve belgeli çalıştıkları gözlenen Prime Mall AVM’de kiracı konumunda olan cafe ve restoranlar, mutfaklarını ve satış yapılan alanları gazetecilere gururla gösterdiler.
Gazetecilerin de öğle yemeği yiyerek Prime Mall AVM’deki cafe ve restoranların kalitesini tescillemeleri en doğru hareket oldu.
Prime Mall AVM Müdürü Arzu Özerdem, İskenderun Belediyesi ekipleri, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, İl Tarım Müdürlüğü nezdinde girişimlerinin ilk anda gerçekleştiğini ve ithamın haksız ve iftira boyutunda olduğunu, devletin kurumlarının denetimiyle bir kez daha belgeleyeceklerini söyledi.
Tüm müşterilerin cafe ve restoranların mutfaklarını denetleyebileceklerini göstermek istediklerini belirten Özerdem, tüm cafe ve restoranların devletin kurumları tarafından düzenli olarak denetlendiğini de sözlerine ekledi.
 
 



Prime Mall'da İçiniz Rahat Olsun 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet