Skip Navigation Links

Şampiyon kızlar...

İkem koleji ortaokul yıldız kız basketbol takımının zaferi

Şampiyon kızlar...

Spor   A+a-

İKEM’Lİ Kız Basketbolcular Hatay Şampiyonu Oldu  Erkekler Final’de Kaybetti, Hatay 2.si Oldular 

İskenderun Özel İKEM Koleji Ortaokul Yıldız Kız Basketbol Takımı öğrencileri, Beyhan Gencay Ortaokulu’nu 41 – 38 yenerek Hatay şampiyonu oldu. Yine Hatay şampiyonluğu için final oynayan Özel İKEM Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı ise TED Kolejine mağlup olarak Hatay ikinciliğini elde ettiler.  Öğretmenleri ve Arkadaşları Yalnız Bırakmadılar

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda Özel İKEM Koleji Ortaokulu öğrencileri sporcu arkadaşlarını taraftar desteği ile yalnız bırakmadılar. Okul Müdür Yardımcısı Başaran Gülöz, Türkçe Öğretmeni Tuğba Girişen Durgun ve Matematik Öğretmeni İlkem Ergüven’de müsabakaları takip ederek öğrencilerine destek oldular. 

Koç Kaynak’ın Öğrencileri Hatay’da Zirveye Oturdu

İskenderun Özel İKEM Koleji Basketbol takımı koçu olan Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak’ın antrenörlüğünde sahaya çıkan Ortaokul Yıldız Kız Basketbol takımı muhteşem oyunu ile güçlü rakibi Beyhan Gencay Ortaokulu’nu 41 – 38 mağlup etmeyi başardı. İyi başladıkları müsabakada TED Kolejine mağlup olan Ortaokul Yıldız Erkek Basket takımı ise Hatay ikinciliğini elde etti. Sona eren müsabakaların ardından Hatay şampiyonu olan kız basketbolcuların spor salonunda ki şampiyonluk sevinçleri ise görülmeye değerdi. Kız ve erkek basketbol takımı öğrencilerini tebrik eden takım koçları Kaynak, sporcu öğrencileri ve okul öğretmenleri ile akşam yemeğinde buluştu. İKEM Koleji Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz ile Okul Müdürü Galip Şener’de öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet