Skip Navigation Links

Nazan Savaş'tan yemek jesti

Avrupalı konuklarla bir bir ilgilendi

Nazan Savaş'tan yemek jesti

Gündem   A+a-

Hatay'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir dizi etkinliğe katılan Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen 20'ye yakın kadın Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin(HBB) misafirperverliğine hayran kaldı.

Almanya, İspanya, Portekiz, Yunanistan, Sırbistan gibi Avrupa'nın muhtelif ülkelerinden gelen kadınlar Hatay'da Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı.

Düzenlenen etkinlikler öncesi dil ve rehberlik konusunda sıkıntılarını gidererek Avrupalı kadınlara büyük bir jest yapan HBB, böylece ilin turizmine verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Doğuş Okulları önünde düzenlenen etkinliğe katılan konuklar yaptıklara açıklamada, Yerelde ile global ölçekte kadınların bağımsızlığına ve özgürlüğe ihtiyaç duyduklarını ifade ederek şiddete hayır mesajları verdiler.

Nazan Savaş'tan Yemek Jesti

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen konuklarla  verdiği yemekte biraraya gelerek hem ülkemizde hem de dünyada kadınlara önem verilmesine dikkat çekti.

Hatay'ın misafirperverliği için Başkan Savaş'a ve eşi Nazan Savaş'a teşekkür eden grup gece geç saatlerde Hatay'dan ayrılarak Özgecan Aslan için düzenlenecek anma töreni için Mersin'e gitti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet