Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kadriye Nine Sağlığına Kavuştu

Kilis Devlet Hastanesi'nin Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Levent Konukoğlu ve Op. Dr. Alper Doyuran tarafından

Kadriye Nine Sağlığına Kavuştu

Adana   A+a-

Kilis Devlet Hastanesi'nin Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Levent Konukoğlu ve Op. Dr. Alper Doyuran tarafından 95 yaşındaki Kadriye Şimşekyakar kalça kırığı sebebiyle ameliyat edildi. Başarılı ameliyatlara imza atan ortopedi doktorları 95 yaşındaki hastanın 15 gün sonra hastaneye yürüyerek taburcu olmasını sağladılar.
Büyükşehir Devlet Hastanelerinde bile gerek anestezi riski, gerekse ameliyatın zorluğundan dolayı birçok doktorun yapmaya çekindiği ameliyatı Kilis Devlet Hastanesi doktorları başarı ile tamamladı.
Kadriye Şimşekyakar, "Beni sağlığıma kavuşturdular. Allah doktorlarımızdan razı olsun, onları başımızdan eksik etmesin" dedi.
Hastanede Ortopedi Bölümü olarak her türlü ameliyatın başarılı bir şekilde yapıldığını belirten Op. Dr. Levent Konukoğlu ise, "Şehrimizde bütün ortopedi hastalıklarının tedavilerini rahatlıkla yapabilmekteyiz. Bunun için hastaların şehrimizden başka bir şehre gitmelerine gerek yoktur. Gerek Hastane yönetimimizin, gerek doktor arkadaşlarımızın, gerek hastane hemşirelerimizin, gerekse de hastane personelimizin bu konuda özverili çalıştığını belirtmek isterim. Hastanemizde bu büyük ve başarılı operasyonların gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan Anestezi Hekimlerimize özellikle teşekkürü bir borç bilirim"
Kilis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Nöroloji Uzmanı Serdar Sarıfakı da, "Gerekli özen ve gayreti gösteren Ortopedi - Anestezi hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Yeni yapılan ek bina ile hizmetlerimiz daha da artacak ve yeni gelen hekimlerimizle daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar