Skip Navigation Links

Sürekli gelişim, sürekli başarı

MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı Verimli Geçti

Sürekli gelişim, sürekli başarı

Gündem   A+a-

MÜSİAD sektör kurulları ve iş geliştirme komisyonu organizasyonuyla ‘Sürekli Gelişimi, Sürekli başarı’ sloganıyla 07 Mart cumartesi günü saat 09.30-18.00 arasında Adana Sheraton otelde bölgesel iş geliştirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

2012 yılında başlatılan bölgesel iş geliştirme toplantılarında bu kez 150 standla 1300 m2 alanda Özellikle 3.bölgedeki 22 şehir olmak üzere yurt içi ve yurt dışı tüm şubelerden üye firmalarımız, ayrıca üye olmayan yüzlerce iş adamının katılımıyla yapıldı.

 

Hatay şubemizden 13 firmanın stand açarak katılım sağladığı mini fuarda iş geliştirme ve yeni iş birliktelikleri oluşturma fırsatları değerlendirildi.

 

Her firmanın kendisine ait masada ikili iş görüşmeleri (B2B) yapma imkânı bulduğu programda Hatay Şube başkanı Sn. Fatih TOSYALI stantlarla birebir ilgilenerek görüş alışverişinde bulundu.

 

TOSYALI, ‘Bu toplantıdan 1 gün önce Marmara bölgesinden Metal ve Maden sektöründe faaliyet gösteren bir grup iş adamını Hatay da misafir ettik. Misafir ettiğimiz heyetle beraber şubemizde üye olan Metal ve maden sektöründe faaliyette bulunan üye iş adamlarımızı ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmalarını sağladık

 

Adana’daki iş geliştirme toplantısında üyelerimizle beraber Adana Valisi Sn. Mustafa Büyük, MÜSİAD Genel başkanı Sn. Nail Olpak ve yabancı iş adamları ile bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunduk’ dedi.

 

Toplantıya katılan hatay şubesi üye iş adamları, MÜSAİD ın bu organizasyonu vesilesi ile yeni tanışıklıklar ve iş birliktelikleri ile ayrıldıklarını belirterek toplantının verimli geçtiğini belirttiler

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet