Skip Navigation Links

Hassa'da Kınalı Kuzular Uğurlandı

Şubat 2012 Genel Celp ve Sevk döneminde , 323 Hassalı kınalı kuzu ,şan şerefle, sevinç göz yaşları arasında askere yollandılar.

Gündem   A+a-

 
 
Hassa’da Kınalı kuzular asker ocaklarına uğurlandılar.
Şubat 2012 Genel Celp ve Sevk döneminde , 323 Hassalı kınalı kuzu ,şan şerefle, sevinç göz yaşları arasında askere yollandılar.
Asker adayları havanın soğuğuna aldırmadan doyasıya eğlendiler.
Askere gidecek olan gençler, günler öncesinde, köy ve beldelerinde asker eğlencesi düzenlediler. Eğlence gecelerinde eş ve dostlarıyla gönüllerince eğlenen kınalı kuzuların ellerine vatan ve hasretlik türküleri eşliğinde kınalar yakıldı ve dualar yapıldı.
Ardıçlı Beldesi’ndeki asker gecesine katılan ,Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa KÖROĞLU yaptığı açıklamada;
“Bu akşam burada, bir bayramı kutluyoruz. Kınalı kuzularımızın kutsal vatanımıza kurban adandığının gününü yaşıyoruz. Eli öpülesi analarımız, ak sütleriyle yetiştirmiş olduğu evlatlarını, vatana emanet etmenin gurur ve şerefini yaşamaktadırlar. Bugün Ana kuzularımız, kınalı kuzular haline gelmişlerdir.. Gençlerimiz 15 ay boyunca dosta güven düşmana korku salacaktır. Teröristlerin korkulu rüyası olacaklardır. Hiç merak etmeyin bu vatan bölünmeyecektir. Heveslilerin hevesleri kursaklarında kalacaktır.” dedi.
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet