Skip Navigation Links

Muhteşem Kadınlar Günü Fırsatları

Markaların sezon ürünlerini indirimli fiyatlarla alma fırsatı buluyor.

Muhteşem Kadınlar Günü Fırsatları

Adana   A+a-

8 Mart Kadınlar Günü kapsamında Adana Optimum Outlet AVM'de firmalar kadınlara özel indirimler sunuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel başlattılan kampanya ile 500 TL ve üzeri alışverişlere, 100 TL değerinde bornoz hediye eden firmalar. Sezon sonu ürünlerinde yüzde 70'e varan indirimler yapanlar, Kadınlar Günü'nü 5-6-7-8 Mart tarihlerindeki yeni sezon alışverişlerinde uyguladığı yüzde 30 indirimle kutluyor.
350 TL DEĞERİNDEKİ YATAK ÖRTÜSÜ 99.90 TL
Suwen ve Penti tüm ürünlerde yüzde 70'e varan indirim uyguluyor. Madame Coco'da 350 TL değerindeki çift kişilik yatak örtüsü 99.90 TL, 300 TL değerindeki tek kişilik yatak örtüsü 79.90 TL'den satışa sunuluyor. Journey her 200 TL'lik alışverişe 25 TL hediye çeki veriyor. Tergan, kadın ayakkabılarına ekstra indirimler uygulayarak, ayakkabıları 99 TL ile 199 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuyor. Kemal Tanca seçili ürünlerde yüzde 50 ile yüzde 20 arasındaki indirimlerle kadınları karşılıyor.
Optimum, ulusal ve uluslararası markaların sunduğu avantajlar ve düzenledikleri kampanyaların yanı sıra, Club Kart uygulamasıyla da ekstra kazanç sağlıyor. Üyelerinin, üye işyerlerinde gerçekleştirdiği alışverişlerini ödüllendiren Club Kart, kişiye özel avantajlar da sunuyor. Müşteriler ücretsiz bir üyelik sistemi olan bu uygulamayla topladıkları puanları, hediye kataloğundan seçecekleri ürünleri alabiliyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet