Skip Navigation Links

Beton 2015 Fuarı’nda Güven Rüzgarı Esti

Bölgemizin ve ülkemizin lider treyler firmalarından olan GÜVEN, 19 - 21 Şubat tarihlerinde CNR İstanbul Fuar Merkezinde bu sene 6.’sı düzenlenen

Beton 2015 Fuarı’nda  Güven  Rüzgarı Esti

Ekonomi   A+a-

Beton 2015  İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarında sürpriz ürünlerle fuarın gözdesi oldu. Her iki senede bir düzenlenen ve sektörün kalbinin attığı bu fuara, 13 m3’lük HARDOX TREYLER MIXER ve 31 m3 ‘lük DOMEX MILLENIUM silobas ile katılan GÜVEN, yeni tasarım bu ürünlerini de ilk defa bu fuardaki özel tasarımlı standında sergileme imkanı da buldu.

 

GÜVEN’in , Beton 2015 Fuarında  sergilediği  çimento taşıma kapasitesi 31 m³ olan ve ağırlığı da 6.800 kg. olan yeni tasarım DOMEX  MILLENIUM silobas ise fuarda çok büyük ilgi gördü. Özellikle çimento taşıyan firmalar açısından büyük rağbet ve öncelik gösterilmesi ile de BETON 2015 fuarının yıldızı oldu. Rakipleri tarafından da takdir edilen DOMEX MILLENIUM silobas, özel tasarım ve işçiliği ile de fuarın daha ilk gününden İzmir’de bulunan Batı Beton Gür - An Nakliyat  firmasına satıldı.

 

GÜVEN’in Satıştan sorumlu Genel Müd.Yrd.Metin Kirmit :” Firma olarak en büyük başarımız müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakattir.Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz.Yaptığımız her yeni ürünü en iyi yaptığımızı biz değil müşterilerimiz ve rakip firmalarımız söylüyor.Bundan daha iyi bir başarı ve mutluluk olabilir mi? ”diye konuştu.Beton 2015 fuarında bir çok yeni sipariş aldıklarını ve bunları tam zamanında teslim etmek için şimdiden planlama ve program yaptıklarını dile getiren Metin Kirmit , yapılan bu fuarlar hem GÜVEN için hem de ülke ekonomisi için çok faydalı, hem yaptığımız çalışmaların karşılığını bu fuarlarda alıyoruz hem de piyasa ve sektörün nereye koştuğunu, sektörün ihtiyaçlarını  bu fuarlarda daha iyi görüyoruz dedi.

GÜVEN ’in Beton 2015 fuarında sergilediği 13 m3 kapasiteli HARDOX TERYLER – MIXER’in de bir çok üstün özelliği bulunuyor.Kazan ve karıştırıcı helezon sacları  aşınmaz plaka olan  İsveç çeliği  Hardox malzemeden imal edildi.Şasede, daha hafif ama bir o kadar mukavemetli İsveç çeliği olan DOMEX marka sac kullanıldı. Bütün bu malzemeler daha sonra  GÜVEN ’in eşsiz tasarımı, işçiliği ve kalitesiyle de birleşince ortaya üstün özelliklere sahip bir ürün çıktı.

 

Fuar süresi boyunca  GÜVEN ’in standından müşterileri hiç eksik olmadı ve GÜVEN ‘in tüm yöneticileri de fuara gelen misafirleri ile birebir ilgilendiği görüldü.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet