Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hırsızları Kamerasında Fakat Sonrası?

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde apartmanların içinde bulunan projektörleri çalan hırsızlar önce güvenlik kamerasına ...

Hırsızları Kamerasında Fakat Sonrası?

Gaziantep   A+a-

Ardından jandarmaya yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, apartmanların içinde bulunan projektörleri çalan hırsızlar, jandarmanın başarılı operasyonuyla suçüstü yakalandı. Mavikent konutlarında son bir hafta içerisinde apartmanlar içerisinde bulunan projektörlerin çalınması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Vatandaşlarla işbirliği yapan jandarma, bazı apartmanlara kamera taktırılmasını sağladı. Hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar çok geçmeden kameralara takıldı ve yakayı ele verdi.
Akşam saatlerinde hırsızlık için apartmana giren şüpheliler, jandarma tarafından fark edilerek uzaktan takip edildi. Takip edildiklerinden habersiz olan hırsızlar, projektörleri çalarken suçüstü yakalandı.
Önceki hırsızlıklara ait kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, son bir ay içerisinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarının aynı kişiler tarafından yapıldığını belirledi. Gözaltına alınan ve suçlarını itiraf eden M.K. ile M.D. isimli şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar