Skip Navigation Links

Bir Alkışta Siz Tutun

İskenderunspor Tokat'a Hazırlanıyor

Bir Alkışta Siz Tutun

Spor   A+a-

Karşılaşma öncesinde Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış taraftarlara çağrıda bulunarak "Bir Alkışta Siz Tutun" kampanyası başlattılar
İSKENDERUN SPOR TOKAT'A HAZIRLANIYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurubunda mücadele eden Körfez İskenderun Spor'un son haftalarda ardı ardına aldığı başarılı sonuçlar, camiasında sevinçler karşılanıyor. Zorlu Konya Anadolu Selçuklu Spor deplasmanında rakibine oranla güzel futbol sergilemesine rağmen galip durumdayken son dakikalarda yediği golle kentine 1 puanla dönmek zorunda kalan Turuncu Mavililer, hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Tokat Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor.

Silin, "GÜLEN TARAF BİZ OLMAK İSTİYORUZ"
Körfez İskenderun Spor Teknik Direktörü Ramazan Silin, "Önümüzde zorlu virajlar var. Bu virajları en başarılı şekilde geçmemiz gerekiyor. Hiç bir takımın konumu bizleri ilgilendirmiyor. Kalan tüm karşılaşmalarımızın final havasında geçeceğine inanıyoruz. Hafta içerisindeki antrenmanlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak Tokat Spor maçında güzel futbol sergileyerek gülen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

Amigolardan "BİR ALKIŞ'TA SİZ TUTUN" Kampanyası
Hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz Stadında Tokat Spor'u ağırlayacak olan Körfez İskenderun Spor'da, Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış, taraftarlara destek çağrısında bulunarak, "Bu haftadan itibaren gerek iç, gerek ise dış sahalarda kritik karşılaşmalar yapacağız. Takımımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için yoğun destek vermemiz gerekmektedir.Kentimizde Körfez İskenderun Spor'dan başka profesyonel takımımız yok.Sizlerde bir alkış tutarak hep beraber Turuncu Mavili renklerimizi daha iyi yerlerde dalgalandıralım" dediler.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet