Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gaziantep'te Palet Atölyesi Cayır Cayır Yandı

Gaziantep'te bir palet atölyesinde çıkan yangında atölye tamamen küle dönerken yangına müdahale eden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

Gaziantep'te Palet Atölyesi Cayır Cayır YandıFoto
Galeri

Gaziantep   A+a-

Gaziantep'te bir palet atölyesinde çıkan yangında atölye tamamen küle dönerken yangına müdahale eden itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Atölye sahibi ise yangının kundaklama sonucu çıktığını iddia etti.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi yakınlarındaki Sam Mahallesinde bulunan bir palet atölyesinde yangın çıktı. Gece saat 22.30 sıralarında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Karton ve tahtaların tutuşmasıyla büyüyen yangın, kısa sürede atölyenin her tarafını sardı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmek için atölyenin duvarlarını delip demir saclarını motorlu testere yardımıyla kesti. Yangın nedeniyle Gaziantep OSB İtfaiyesi ile birlikte il ve ilçe belediyelerinden takviye ekip istendi. Atölyeye gelen onlarca itfaiye aracı ve iş makinesi, yangını söndürmek için müdahalede bulundu. Yangın, yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken atölye kullanılamaz hale geldi.
Yangının kundaklama sonucu çıktığından şüphelendiğini söyleyen atölye sahibi Tahir Demir, eski ortakları İ.I. ve A.I.'nın atölyeyi ateşe vermiş olabileceğini iddia etti. Demir konuşmasında, "Beni aradılar, gel bir görüşelim dediler. Ondan sonra da tartışma çıktı. İkisi birden beni dövdüler. Daha sonra hastaneye gittim. Yüzüme bir dikiş attılar, pansuman falan yaptılar" diyerek onlardan şüphelendiğini söyledi. Yangın haberini evde uyurken aldığını belirten Demir, atölyede palet ürettiklerini dile getirdi.
Yangın tamamen söndürüldükten sonra itfaiye ekipleri tarafından soğutma çalışmaları yapıldı.

Gaziantep'te Palet Atölyesi Cayır Cayır Yandı foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar