Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adana'da Uyuşturucuya Karşı Sessiz Protesto

Adli Tıp Uzmanı Sevil Atasoy ve sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in de katıldığı sessiz yürüyüş yapıldı.

Adana'da Uyuşturucuya Karşı Sessiz ProtestoFoto
Galeri

Adana   A+a-

Adana'da, uyuşturucuya karşı 50 akil gencin seçileceği 'Uyuşturucu ile Mücaddele Çalıştayı' kapsamında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Adli Tıp Uzmanı Sevil Atasoy ve sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit'in de katıldığı sessiz yürüyüş yapıldı.
Hükümetin uyuşturucuya karşı başlattığı acil eylem planı kapsamında pilot ilçe seçilen 5 bölgeden biri Yüreğir oldu. 50 akil gencin belirleneceği proje kapsamında 'Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı' öncesi toplumun dikkatini çekmek için Fatih Terim, Sevil Atasoy ile Hülya Koçyiğit, kent protokolü ve halkla birlikte Sular Caddesi'nden Atatürk Parkı'na sessiz yürüyüş gerçekleştirdi. Ulusal medyanın da yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşe toplum destekli polisler ve narkotim görevlileri de eşlik etti.
"TEDAVİ MÜMKÜN; UTANMAYIN, GEÇ KALMAYIN"
Atatürk Parkı'ndaki programın sunuculuğunu Vatan Şaşmaz yaptı. Burada halka seslenen Hülya Koçyiğit, toplumsal önem taşıyan uyuşturucu konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenen organizasyona destek verenlere teşekkür etti. Madde bağımlısı gençlere de seslenen Koçyiğit, "Korkmayın, bağımlılık bir hastalıktır. Bunun bir hastalık olduğunun farkında olun ve ailenizden, sonra yetkililerden yardım isteyin. Çünkü tedavisi mümkün. Utanmayın, geç kalmayın" diye konuştu.
"TOPYEKÜN HERKESİ YANIMIZA ALMAK GEREK"
Adana Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sağlık, Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise AK Parti Hükümetinin uyuşturucuya karşı olağanüstü çalıştığını ve acil eylem planı hazırladığını kaydetti. Uyuşturucuyla mücadelenin sadece kamu görevi olmadığını, STK'lar ve belediyelerle birlikte toplumun her kesimini ilgilendirdiğini kaydeden Prof. Dr. Ünüvar, "Bu konu, topyekün herkesi yanımıza alarak başarabileceğimiz bir konudur" dedi.
"Tek sefer ölüme yeter" sloganıyla başlatılan Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı, 13.30'da Sheraton Otel'de gerçekleşecek. Çalıştayın ardından Fatih Terim, Yüreğir'de ismi verilen bir kültür merkezinin açılışını gerçekleştirecek.

Adana'da Uyuşturucuya Karşı Sessiz Protesto foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş