Skip Navigation Links

AHM İnşaat 5 Yıldızlı Oteli Yapacak!

İskenderun'da bir süredir heyecanla beklenen AHM İnşaat'a ait otel projesiyle ilgili haftalık bir gazetede ortaya atılan 'AHM İnşaat otel yapmaktan va

Gündem   A+a-

5" align="top" alt="" />
 
 
İskenderun’da bir süredir heyecanla beklenen AHM İnşaat’a ait otel projesiyle ilgili haftalık bir gazetede ortaya atılan “AHM İnşaat otel yapmaktan vazgeçti” iddiasına yanıt gecikmedi.
AHM İnşaat adına açıklama yapan Ali Tekten, İskenderun için en güzel yatırımı yapmak çabası içindeyken böyle bir haberi gündeme gelmesini şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.
AHM İnşaat adına açıklama yapan Ali Tekten şöyle dedi:
“Haftalık bir gazetede sahibi bulunduğumuz arsada yaptırmayı planladığımız otel ile ilgili olarak “AHM İnşaat otel yapmaktan vazgeçti” şeklindeki haberleri ve bu gazeteyi referans alan bir belediye meclis üyesinin konuyu meclise taşımasını şaşkınlıkla izlemiş durumdayız. AHM İnşaat olarak arsamızda yapacağımız otelle ilgili görüşmelerimiz sürerken, İskenderun için en güzel oteli yapma çabası içindeyken böyle bir haber yapılması ve konunun meclise getirilmesini anlamış değiliz. Otel ile ilgili araştırma planlama ve proje çalışmalarımız tüm hız ile devam etmektedir.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet