Skip Navigation Links

Kadınlık Bizde Kalsın

İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevinin kadın kolları; başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

Kadınlık Bizde Kalsın

Magazin   A+a-

22.02.2015 te   Pazar Günü sergilemiş oldukları ‘’KADINLIK BİZDE KALSIN’’  oyunu ile tiyatro dünyasına başarılı bir giriş yaptılar.

İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevinin kadın kolları tarafından İskenderun Belediye Kültür Sarayı salonunda sergilenen oyunda büyük katılımların olması ve ekibin oyunu başarıyla sergilemesi herkesi mutlu etti.

Yılmaz ERDOĞAN tarafından yazılan ve tiyatro öğretmen Özlem ÖZTÜRK BULUT yönetiminde büyük emekler verilerek hazırlanan oyunun; kadınlarımızın toplumdaki yerinin neresi olduğu ve nerede olması gerektiği konusunun işleniş biçimi takdir edilmeye değerdi.  

Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı  Düzgün ARGUN ve Tiyatro öğretmeni  Özlem ÖZTÜRK BULUT ; Etkinlikte yaptıkları konuşmalarında , yapılan şiddet sonucu kaybettiğimiz Özgecan ASLAN ve atılan  Kar topu nedeniyle bıçaklanarak öldürülen Nuh KÖKLÜ adlı gazeteciye anarak insanların şiddet görmediği mutlu  ve huzurlu yaşayacakları bir hayat dilediklerini belirttiler. İskenderun Alevi Kültür Merkezi Cemevinin aynı zamanda bir kültür yuvası olduğunu dile getiren Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün ARGUN; ‘’çocuk, yetişkin ve kadın kollarının tiyatro grupları, halk oyunları, bağlama, gitar vb. kültürel çalışmalarımız devam etmektedir’’ dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet