Skip Navigation Links

Rozetleri Başkan Savaş Taktı

Kumlu ilçesine bağlı Gülova Mahallesi'nde düzenlenen törenle 60 kişi Cumhuriyet Halk Partisi'ne(CHP) katıldı.

Rozetleri Başkan Savaş Taktı

Politika   A+a-

Katılanlara rozetlerini Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş taktı.

 

Gülova Mahallesi'nde düzenlenen törene CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, HBB Başkanı Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Biçer, Gülova Mahalle Muhtarı Mustafa Afrin, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

Hatay’da köy köy gezip buraların kalkınmasını sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Başkan Savaş, "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızın memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Seçim çok önemli değil yapılan çalışmalar önemlidir. Hiçbir mücadele kaçarak kazanılmaz. Biz her zaman sizlerin yanında olacağız. Bu şehri ve ülkeyi hep birlikte kalkındıracağız" dedi.

 

Milletvekili Hasan Akgöl yaptığı konuşmada, Hükümetin 12 yıllık iktidarlığı boyunca özellikle Hatay'daki köylere bakar gibi göründüğünü ama gözlerini kapattığını ifade ederek, yapılmak istenenler ortada olduğunu ve bunlara hep birlikte karşı çıkacaklarını ifade etti.

 

2003-2005 yılları arasında bu görevi daha önce yaptığını ifade eden Başkan Ertuğrul Gün ise, O dönemle bugün arasında ciddi değişimler yaşandığının altını çizerek; "Herkes 12 yıllık olumsuz ortamın farkına vardı ve yok etme çalışmalarına başladı. Bizim çalışmalarımız ve sizlerin desteği ile özenilen beklenilen iktidar politikasıyla yönetime dayalı olmayan, istihdam yaratmayan, olumsuz ekonomi politikaları terk edilecek ve koordinasyon sağlanarak üretime dayalı bir ekonomi politikası uygulanacaktır" dedi.

 

Yapılan konuşmalar sonrasında Milletvekili Akgöl, HBB Başkanı Savaş ve eşi Nazan Savaş partiye katılım gösterenlere rozetlerini taktı. 

 

Rozet takma töreninin ardından Kumlu halkının sorunlarını ve istekleri dinleyen Başkan Savaş, gerekli çalışmaların en kısa sürede yapılacağı sözünü verdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet