Skip Navigation Links

Son Gelin ve İlk Damat!!!

Mali Müşavir Adayı Mazhar Gökpınar, Satmaz ailesinin güzel kızı Çocuk Gelişim Uzmanı Cansu Satmaz’la hayatını birleştirdi.

Son Gelin ve İlk Damat!!!Web
TV

Magazin   A+a-

Gökpınar ile Satmaz ailelerini bir araya getiren düğün töreni Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleşti.

Gökpınar ailesinin sevilen isimleri Nail-Müzeyyen Gökpınar çiftinin son gelini, Bedir-Feryal Satmaz çiftinin ilk damadı olmak özelliği taşıyan mutluluk tablosu “Maşallah nazar değmesin” dedirtti.

Gökpınar ve Satmaz ailelerinin mutluluğuna bölge siyasetinin tanınmış isimleri ile işdünyasından bir çok isim de ortak oldu.

Nail-Müzeyyen Gökpınar ile Bedir-Feryal Satmaz çifti davetlileri salonun girişinde karşıladılar ve gece boyunca da örnek bir misafirperverlik sergilediler.

Cansu (Satmaz)-Mazhar Gökpınar çiftinin davullar eşliğinde salona girişleri görkemli oldu.

Mutlu çiftin nikah töreninde heyecan doruğa çıktı. Üçgüllük eski Belediye Başkanı İşadamı Sabahattin Satmaz ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yusuf Reyhani’nin nikah şahitliliklerini yaptıkları Cansu-Mazhar Gökpınar çiftinin güçlü “Evet” sözlerinin ardından nikah memuru çifti karı-koca ilan etti ve evlenme cüzdanını güzel gelin Cansu (Satmaz) Gökpınar’a verdi.

Nikah merasimi boyunca mutlu çiftin anne babaları Nail-Müzeyyen Gökpınar ile Bedir-Feryal Satmaz  ile aile yakınlarının heyecanı görülmeğe değerdi.

Düğün töreni müziğin ritmine uygun bir şekilde gece boyunca devam etti.

Son Gelin ve İlk Damat!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet