Skip Navigation Links

Başkan Savaş:Ayrım Gözetmeksizin Hizmet Ediyoruz

HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Büyükşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Taşçıoğlu ve federasyona üye derneklerin temsilcileriyle biraraya geldi

Başkan Savaş:Ayrım Gözetmeksizin Hizmet Ediyoruz

Gündem   A+a-

Hatay Mesleki Eğitim Kursları(HATMEK) binasında konuklarını ağırlayan Başkan Savaş, İlin bu günlere gelişinde, bu şehrin ahenginin ve renginin bozulmayışında Sivil Toplum Kuruluşları'nın(STK) büyük katkısının olduğunu vurguladı.

 

Atalarımızdan alınan birlik ve beraberlik anlayışını gelecek nesillere aktarmaya özenle gayret ettiklerini belirten Başkan Savaş, Bu anlayış içerisinde Hatay’ın her ilçesine ayrım gözetmeksizin ve siyasi kaygı gütmeksizin hizmet ettiklerinin altını çizdi.

 

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı büyük bir katılımla gerçekleştirilen HBB’nin 166 dev projesi ile ilgili de Başkan Savaş, büyükşehir mutfağında hazırlanan ve Hatay’ı kalkındırmayı hedefleyen projelerle il geneline hizmet sunacaklarını söyledi.

 

Hatay sorunlarının istişare edildiği toplantıda Federasyon Başkanı Taşçıoğlu, Başkan Savaş ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, Hatay’ın her anlamda önemli bir yere gelmesi için üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Yapılan ziyaretin sonunda Federasyon Başkanı Metin Taşçıoğlu ve federasyon üyeleri Başkan Savaş'a, hat sanatı ile Lütfü Savaş yazılı bir çini tabak hediye etti. 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet