Skip Navigation Links

İskenderun Yelken Kulübü bu kez Bodrum’dan dereceyle döndü…

Türkiye Yelken Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Optımıst-Laser Yarıyıl Kupası 26 Ocak-01 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti.

İskenderun Yelken Kulübü bu kez Bodrum’dan dereceyle döndü…

Spor   A+a-

Bodrum Belediyesi ve Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapılan yarışlarda Optimist Genel Klasmanda 105, Optımıst Junıor Klasmanda 132, Laser 4.7 genel Klasmanda 88, Laser Radıal Genel Klasmanda 40 toplamda ise 364 sporcunun katıldığı yarışlarda İskenderun Yelken İhtisas Ve Su Sporları Kulübü sporcusu Elmas Gül Koca 132 optimist junıor sporcusu arasında genel klasmanında altıncı, kızlar klasmanında üçüncü oldu. İskenderun’lu sporcu bu başarısı ile milli takım kampına katılmaya hak kazandı.

Antrenör Gökhan Durkal “Yelkencilerimizin başarısından dolayı mutluyuz…

Kulüp Antrenörlerinden Sergen Cihnioğlu ‘’Sporcumuzu başarılarından dolayı kutluyorum” derken İskenderun Yelken Kulübü’nün diğer antrenörü Gökhan Durkal “Ben de üst üste başarı elde eden sporcumuzu kutluyorum. Kulüp olarak her daim başarı ve derece elde edecek sporcularımızın varlığı bizleri mutlu ediyor. Her zaman olduğu gibi yine çok çalışıp olarak en iyi dereceleri elde etmenin çabası içerisinde olacağız’’ diye konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet