Skip Navigation Links

Galericiler Lütfü Savaş’tan İlgi Bekliyor!!!

İskenderun Oto Alım ve Satım Komisyoncuları Dernek Başkanı Mecit Atar galericilerin sıkıntılarını dile getirdi.

Galericiler Lütfü Savaş’tan İlgi Bekliyor!!!Web
TV

Ekonomi   A+a-

İskenderun Oto Alım ve Satım Komisyoncuları Dernek  Başkanı Mecit Atar, oto galerilerin şehir dışına çıkarılması yönündeki İç İşleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgenin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir sonuç elde edememenin sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

İç İşleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge sonrası belediye, kaymakamlık ve valilik düzeyinde yaptıkları onlarca toplantı sonucunda yer temini ve proje hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Mecit Atar, Hatay’ın büyükşehir olmasının ardından projenin hayat geçirilmesi için destek beklediklerini ifade etti.

Oto alım satım komisyoncularının sokak aralarında dükkan önlerinde otomobilleri sergilemek durumunda olmasının ciddi sorunları beraberinde getirdiğine dikkat çeken Oto Alım Satım Komisyoncuları Dernek Başkanı  Mecit Atar, Arsuz İlçesi Nardüzü Organize Sanayi Bölgesi’nde Biçer Beton tesislerinin hemen yanında 109 dönümlük bir arazi üzerinde çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan hazır olan projenin hayata geçirilmesi için ilgi beklediklerine vurgu yaptı.

Otomobil alacakların tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, ekspertiz, tamirci, oto elektrikçi, güvenlik, lokanta ve kafeterya gibi tüm sosyal donatıların yer aldığı Galericiler Sitesi’nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Mecit Atar, “Biz, genelgenin gereğini ilk günden itibaren yaptık. Tüm yoğum çaba ve çalışmalarımız neticesinde arazi temini ve imar planında galericiler sitesinin yerini onaylattık. Projemiz hazır. Tüm galericilerin sıkıntılarının bitirilmesi ve yeni yasanın gereğini yapabilmemiz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfü Savaş’tan ilgi bekliyoruz” dedi.

Galericiler Lütfü Savaş’tan İlgi Bekliyor!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet