Skip Navigation Links

Alkışlar Bekir Altan'a..

Aynı Zamanda Türkiye Halter Federasyonu As Başkanlığı da Yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 1400 Sporcuyu Türk Sporuna kazandırıyor..

Alkışlar Bekir Altan'a..

Spor   A+a-

Hatay'ın çiçeği burnunda Yeni ilçelerinden Payas'ta, Belediye Başkanı Bekir Altan'ın ilçeye yaptığı başarılı hizmetler vatandaşlar tarafından taktirle karşılanırken, aynı zamanda da Türk Sporuna büyük katkı sağlaması konuşulmaya devam ediliyor. Payas'ın ilçe olmasında büyük katkısı olan Belediye Başkanı Bekir Altan, aynı zamanda Türkiye Halter Federasyonu As Başkanlığı görevinde bulunuyor. Aralarında büyük çoğunluğu gençlerden oluşan 1400 civarındaki sporcuyu kötü alışkanlıklardan kurtarıp Türk sporuna kazandırarak spora da büyük katkı sağlayan Başkan Bekir Altan'a Spor Yazarları olarak teşekkürlerimizi sunuyor, Alkışlar Bekir Altan'a diyoruz.

PAYAS BELEDİYE SPOR FAALİYETLER
Spor Toto 3. Lig 2. Gurubunda Mücadele eden Payas Belediye Spor Futbol takımının bünyesinde, aralarında 35'i profesyonel, Futbol okulunda 350, U-19 Ligi, U-17 Ligi, U-15 Ligi, U-14 Ligi, ve Minikler liginde mücadele eden 155 olmak üzere toplam 540 futbolcu bulunuyor.
Futbolun yanı sıra Basketbol, Voleybol, Tekvando ve Halter sporunda da Liglerde faaliyetlerini sürdüren Payas Belediye Spor'un bünyesinde toplam 1400 sporcu bulunuyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet