Skip Navigation Links

Hatay Büyükşehir Potada Ezdi Geçti

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı, konuk ettiği Ankara temsilcisi OGM Orman Gençlik’i 89-82 mağlup etti.

Hatay Büyükşehir Potada Ezdi Geçti

Spor   A+a-

Antakya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven ve kardeş şehir Kiel Belediye Meclis Başkanı Hans-Werner Tovar ile Valilik Ekonomi Müdürü Henning Stademann’ın karşılaşmayı takip etti.

Gülşah ve Sandra’nın atışlarıyla bulduğu üst üste sayılarla oyuna iyi başlayan HBB Kadın Basketbol takımı Bjelica’nın da pota altındaki etkili oyunuyla ilk çeyreği 30-20 önde tamamladı.

Hızlı hücumlarla sayı bulan rakibini Kizer ile durdurmayı başaran HBB, Maria’nın da oyuna sağladığı katkıyla ev sahibi ekip soyunma odasına 47-40 önde girdi.

İkinci yarıdaki etkili oyunuyla dengeyi kuran konuk takım, bulduğu sayılarla skoru 55-55’e getirirdi. Fakat ev sahibi takım yaptığı presle üstünlüğü yeniden eline alarak son çeyreğe 69-60 üstünlüğüyle girdi. Maçın son periyodunda ise rakibinin baskısına müsaade etmeyen ev sahibi ekibi maçı 89-82 kazanarak rakip takımı eli boş gönderdi.

Maçın bitimi ardından değerlendirmede bulunan Antrenör Zafer Kalaycıoğlu, İyi bir ekibe sahip olduklarını belirterek “Her geçen gün daha da iyi olacağız. Ligdeki sıralamaya baktığımızda hak etmediğimiz bir konumdayız; ama bunu da telafi edip layık olduğumuz konuma geleceğiz. Bizden desteklerini esirgemeyen hem Büyükşehir Belediye Başkanımıza hem de Kulüp Başkanımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet