Skip Navigation Links

Lütfü Savaş;Yılın Belediye Başkan Adayı

Başkan Lütfü Savaş dünya isimleri arasında yer aldı.

Lütfü Savaş;Yılın Belediye Başkan Adayı

Medya   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, uluslararası alanda yayın yapan Ekovitrin Dergisi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Yılın Starları’ anketinde ‘Yılın Belediye Başkanı’ adayı gösterildi.

 

Bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilecek olan ankette, siyasetten bürokrasiye, üniversitelerden belediyeye, sivil toplum kuruluşlarından şirketlere ve markalara, yurt içinden ve yurt dışından iş adamlarına kadar jüri üyeleri tarafından belirlenen adaylar arasında HBB Başkanı Savaş ‘Yılın Belediye Başkanı’ adayı gösterilerek Hatay’ı temsil edecek.

 

Yaptığı ziyaretlerle, hizmetlerle, ulusal ve uluslarla arası faaliyetleriyle dikkatleri çeken ve aday gösterilen HBB Başkanı Savaş yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü adaylar arasında yer alıyor.  

 

Ekonomi, iş ve siyaset dünyasının ‘Oscar’ niteliğinde olan, 14 kişiden oluşan jüri tarafından 30 kategoride belirlenen ‘Yılın Starları Anketi’nde toplam 90 aday yarışacak.

 

Dergide ve www.ekovitrin.com sitesinde eş zamanlı olarak yayınlanan anket formunda adaylarla ilgili bilgiler yer alırken, okuyucular anket formunu doldurarak ya da http://www.ekovitrin.com/yilinstarlari/ adresinden oylamaya katılabilecek.

 

Ekovitrin Dergisi’nde yer alan açıklamaya göre, 20 Mart’a kadar sürecek olan ve her kategoride 3 adayın yarışacağı oylamada en çok oyu alan aday ipi göğüsleyerek ödüle hak kazanacak.

 

Hatay’ın imajı için son derece önemli olan bu ankete Hatay’lı hemşehrilerimizin katılmasını bekliyoruz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet