Skip Navigation Links

İskenderun’da Yeni Hayat! Bistro 44 Cafe & Bar

İstanbul sokaklarında ki gece hayatından esinlenerek İskenderun’da hizmet vermeye başlayan Bistro 44 Cafe & Bar ünlü isimlerin katılımı ile açılışını

İskenderun’da Yeni Hayat!  Bistro 44 Cafe & BarWeb
TV

Magazin   A+a-

 Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Şafak Sönmez’in sahne aldığı muhteşem açılışta Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Gürses’te davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Koç ve Emirhan Bistro 44 Cafe & Bar’da Buluştu

İşletmeciliğini Hayri Koç’un yaptığı Bistro 44 Cafe & Bar’ın sorumluluğunu ise İskenderun’un sevilen ses sanatçısı Emirhan yapıyor. Güneyin İncisi programı ile Hatay’da ekranların sevilen ismi olan Emirhan, çalıştığı ‘Son Işık’ Menajerliğin katkılarıyla ünlü isimleri İskenderun halkıyla buluşturdu.

Birçok Ünlü İsim Gelecek

‘Son Işık’ Menajerlik Sahibi Engin Işık’ında katıldığı açılışa aynı zamanda Antakyalı Radyocu ve Ses Sanatçısı Okan Okay’da katılım gösterdi.  Bistro 44 Cafe & Bar ile İskenderun’da birçok ünlü sanatçıyı ağırlayacaklarını kaydeden Emirhan ise, Bistro 44 Cafe & Bar ile İskenderun’da eğlence sektörüne renk katacaklarının altını çizdi.

Şafak Sönmez Mest Etti!

İlk olarak Hakan Gürses’in sahne aldığı açılışta saat 22.00’da sahneye çıkan Şafak Sönmez sevilen parçası ‘Ağlama’ ile gönülleri fethetti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sönmez, Bistro 44 Cafe & Bar’ın İskenderun’da büyük bir eksikliği giderdiğine dikkat çekti. Sahnede kaldıkları süre zarfında İskenderunlulara unutulmaz dakikalar yaşatan Gürses ve Sönmez’e Emirhan’da sevilen parçaları ile eşlik etti. Öte yandan, Bistro 44 Cafe & Bar işletmecisi Hayri Koç tarafından sanatçılara plaket ve çiçek takdim edildi.

İskenderun’da Yeni Hayat!  Bistro 44 Cafe & Bar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet