Skip Navigation Links

Ömür Boyu Mutlu Olun İnşallah!

İskenderun’un saygın ailelerinden Taşdelen ve Bakır aileleri evlatlarının nikah töreni İskenderun Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ömür Boyu Mutlu Olun İnşallah!Web
TV

Magazin   A+a-

İskenderun Denizciler Mahallesi’nin saygın aileleri Alaattin –Zeliha Taşdelen ile Kazım-Meral Bakır çiftinin evlatları Ahmet Sevban Taşdelen ile Fatma Merve Bakır, bir ömür boyu mutluluğa evet dediler.

Fatma Merve Bakır-Ahmet Sevban Taşdelen çiftinin nikah şahitliklerini ise Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen ile Çukurova Üniversitesi Ceyhan Meslek Yüksek Okulu Tarih Öğretmeni Mehmet Yılmaz yaptılar.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in kıydığı nikahta oldukça heyecanlı oldukları gözlenen çift, Başkan Dingil’in esprili yaklaşımı sayesinde biraz da olsa rahat nefes aldılar.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük’ün de katıldığı nikah merasiminde evlilik cüzdanı Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından güzel gelin Fatma Merve Taşdelen’e verildi.

Nikah sonrası kahve fincan takımı hediye eden Başkan Seyfi Dingil, güzel gelin ve yakışıklı damata vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeleri ve ömür boyu saygı ve sevginin yaşatıldığı bir yuva temennisinde bulundu.

 

Ömür Boyu Mutlu Olun İnşallah! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet