Skip Navigation Links

Dörtyol’un Tufan Gururu..

Tufan Koleji’ne başarı çıtasının geldiği noktaya gururlu alkışlar.

Dörtyol’un Tufan Gururu.. Web
TV
Foto
Galeri

Eğitim   A+a-

Dörtyol Özel Tufan Koleji’nin veli kaynaşma gecesinde konuşan Tufan Şirketler  Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, okulun başarısında gelinen noktanın memnun edici olmasına rağmen yeterli olmadığını söyledi ve daha büyük başarılar beklediğine dikkat çekti.


Hatay’ın en başarılı öğretim kurumlarından Özel Tufan Koleji, düzenlediği Veli Kaynaşma Gecesinde okul yönetimi, öğretmen ve velileri bir araya getirdi.

Veli kaynaşma gecesine; Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Payas OSB Başkan Vekili Ali Eker  ve   Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan da katıldı.


Dörtyol Fourway Otel’de düzenlene Veli Kaynaşma Gecesi’nde sahne alan Urfa Sıra Gecesi’nde davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar.


Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan’ın çiftetellisi ise geceye damgasını vuran anlardan sadece biriydi.


Özel Tufan Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Öncül’ün slayt eşliğinde yaptığı “Dünden bugüne Tufan Koleji” konulu sunum velilere duygulu anlar yaşattı.

Çocuklarının geçmişte elde ettikleri başarıları bir film şeridi gibi hafızalarında tazeleyen veli ve öğretmenler, Tufan Koleji’nin başarı çıtasının geldiği noktayı gururla alkışladılar.

Tufan Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Öncül, Dörtyol’un ilk ve tek İSO 9001 belgeli okul olmalarının gururunu yaşadıklarına dikkat çekti ve mezun ettikleri öğrencilerden bir çok öğrencinin bugünlerde neler yaptıklarını anlattı.


Çocukların en iyi şekilde yetişmeleri için her türlü imkanı seferber ettiklerini belirten Öncül, sadece kitaplardan değil, gören, yaşayan ve yerinde öğrenen bir nesil için Türkiye’nin çeşitli merkezlerine kültür gezileri düzenlediklerini anlattı.


Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan da yaptığı konuşmada, Atatürkçü, Laik, Cumhuriyet’in teminatı bir nesil için çıktıkları yolda elde edilen tüm branşlardaki yüzde 70 başarı oranına rağmen, bu başarı oranı yeterli bulmadığına dikkat çekti ve daha iyisi için daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.


Duygu yüklü konuşmalar ve ortaya konulan gurur tablosunun ardından da vur patlasın çal oynasın sıra gecesi eğlencesi başladı.


Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan, Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan, Payas OSB Başkan Vekili  ve ERTU Demir Çelik Müdürü Ali Eker başta olmak üzere veli, öğretmen ve okul yöneticilerinin coşkusu görülmeğe değerdi.

Dörtyol’un Tufan Gururu..  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Dörtyol’un Tufan Gururu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet