Skip Navigation Links

İlklerin Öncüsü Asi Medya Organizasyon’dan Bir İlk Daha!

İskenderun’da İlk Jazz Konserine, Dünyaca Ünlü İsimler Geliyor.

İlklerin Öncüsü Asi Medya Organizasyon’dan Bir İlk Daha!

Magazin   A+a-

 Kurulduğu günden bu yana  Kültür  Sanat etkinliklerinde  önemli organizasyonlara imza atan  Asi Medya Organizasyon, yine ses getirecek  büyük bir proje ile geliyor!

Ülkemizde caz standartlarını en dinamik şekilde sahneleyen KEREM GÖRSEV Trio ile, sıradışı sesi sayesinde caz dünyasının devleri Ray Brown, Lionel Hampton ve Clark Terry ile aynı sahneyi paylaşan dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı DEBORAH DAVİS!
Ülkemizin onde gelen caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman`dan oluşan triosuyla sahne alıyor. 1995 senesinden günümüze kadar 15 albüm kaydı yapan sanatçı, trio için düzenlediği bestelerinden, flarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar akustik cazın farklı formatlarını dinleyenleri ile paylaştı. New York, St Petersburg, Londra ve İstanbul`da yaptığı kayıtlar, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna ulaşmasını mümkün kıldı. 13. albümü Therapy`i Philarmonia London ile efsanevi Abby Road Stüdyolarında kaydeden sanatçıya Kağan Yıldız ve Ferit Odman ile beraber, iki Grammy ödüllü saksafoncu Ernie Watts ve orkestra şefi Alan Broadbent eşlik etti. Yurt dışında Pescera, Vilnius , Umbria Jazz ve Marciac Jazz gibi prestijli sahnelerde performans veren Kerem Görsev Trio, artık her konserde bir standart haline gelen dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir gece yaşatacak.

Kerem Görsev`e bu konserde dünyaca ünlü Amerikalı caz sanatçısı Deborah Davis eşlik edecek.  Amerikalı sanatçı DEBORAH DAVİS  kendine özgü stili, olağanüstü yeteneği ve profesyonelliği sayesinde, Ray Brown, Lionel Hampton ve Clark Terry gibi efsanevi caz üstatlarıyla birlikte sahneye çıktı, Performanslarıyla New York Times, New York Newsday ve Amsterdam News’ta müthiş övgüler aldı. The Blue Note, Birdland, Village Vanguard, Sweet Basil, The Five Spot, Tavern on the Green, The Rainbow Room, Windows of the World, Mt. Fuji Jazz Fest. gibi saygın caz kulüpleri, konser salonları ve festivallerde sahneye çıktı. Birleşmiş Milletler ve ABD Büyükelçiliğinin organizasyonlarında yer aldı, Başkan Bill Clinton’a konser verdi. Kapsamlı Avrupa ve Asya turneleri sayesinde uluslararası ün kazandı.

Tarih :  23 OCAK 2015  CUMA / Saat : 20.00

YER: M.K.Ü MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARI

Konser Bilet temini için : Asi Medya Gişe ( Primemall Avm ) 0507 120 64 24
Ayrıca Nebil Gold&Diamond , Rock Market, Tümkaya Süt , 3k Müzik ,Praktiker ‘den temin edilebilir.

Detaylı  Bilgi: 0507 120 64 24

www.facebook.com/asimedya - www.twitter.com/asimedya

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet