Skip Navigation Links

Vatandaş Gözüyle Samandağ Belediyesi Çalışmaları

Atatürk Mahallesi Nil Sokak Sakinleri, Samandağ Belediyesi'nce Nil Sokak'ta Başlatılan Yol Parke Ve Kaldırım Düzenleme Çalışmalarını dün Değerlendirdi

Gündem   A+a-

Atatürk Mahallesi Nil Sokak Sakinleri, Samandağ Belediyesi’nce Nil Sokak’ta Başlatılan Yol Parke Ve Kaldırım Düzenleme Çalışmalarını dün Değerlendirdi.
Ortak memnuniyetin ifade edildiği değerlendirmede, Samandağ Belediyesi Yönetimine başarı dileklerinde bulunuldu…
 
Vatandaş Gözüyle Belediye Çalışmaları
Samandağ Belediyesinin çalışmalarının çok güzel gittiğini dile getiren, Mehmet Ali Çatal, Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.
Nevin Altın, ‘Çalışmalar çok güzel gidiyor. Ellerine sağlık. Samandağ Belediye Başkanı Sayın Mithat Nehir ve ekibine teşekkür ederim dedi.
‘Gerçekten Samandağ’ın Çehresi değişti’ diyen Selda Nur, “Misafir olarak burada bulunuyorum. Halkın çok memnun olduğunu görüyorum. Gerçekten Samandağ’ın Çehresi değişti. Belediye Başkanımız ve ekibinin başarılarının devamını dilerim. Allah razı olsun” dedi.
Salaheddin Karasu:, “20-30 yıldır yapılmayan çalışmalar yapılıyor. Daha önceki çalışmalarla kıyaslandığında bu çalışmalar bin kat iyidir. Bu yaşıma kadar geldim, ilçeye bu derece hizmet yapıldığını görmedim. Samandağ Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ederim”dedi.
Belediyenin yol hattı çizerken taviz vermemesi gerektiğini dile getiren Sedat Aldıç, “Eski günlere göre yorumlarsak bayağı çalışma var. Ama bu çalışmaların ne kadar sağlıklı olduğunu zaman gösterecek. Yapılanlar çok güzel, ama daha iyisi olabilir. Kaldırımların aynı seviyede ve büyüklükte olmasını istiyorum. Belediye yol hattı çizerken taviz vermemeli, vatandaşlar olarak da üstümüze düşeni yapmalıyız” dedi.
Belediye çalışmalarını değerlendirmenin yanında önerilerde de bulunan Edip Kılınç, “Samandağ belediyesi yönetimi ayrım yapmadan hizmet yapıyor. Her Mahalleye, her caddeye hizmet vermeye çalışıyorlar. Bazı insanlar bilmeyerek olumsuz tutumlar takınıyor. Samandağ Belediyesinin yönetimine gelen, bu ekip bu güne kadar gördüğüm en iyi çalışan ekiptir. Yollarımız çok hızlı yapılıyor. Belki de ihtiyaca cevap vermek için hızlı yapılmaya çalışılıyor. Bazı yollarda bozulmalar görülmektedir. Bu olumsuzlukların yaşanmaması için yollarımızın itinayla ve sabırla yapılması gerekiyor.
Halkımızın sabırsızlık göstermemesi gerekiyor. Yol çalışmaları sırasında trafo, elektrik direği vs… yol ve kaldırım güzergahından kaldırılmalıdır. Bu konuda hassasiyet gösterilmelidir. Çarşı merkezinin belli güzergahları belli saatlerde araç trafiğine kapatılabilir. Samandağ Belediyesi yönetimi yol ve kaldırım çalışmalarında daha sert bir tutum takınmalıdır” ifadesinde bulundu.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
fuat 21 Eylül 2012 Cuma
Samandağ Halkı geçmiş Belediye başkanlaından ciddi anlamda hizmet görmedikleri için Şimdiki Başkan tarafından yapılan en ufak bir hizmet çok büyük görüp adeta çocuklar gibi sevinmektedir.Bunu Samandağ Halkı idrak etmesi lazım.Şayet SAMANDAĞ BELEDİYESİ GERÇEĞİ sitesine girerseniz Başkan Mithat Nehir hakkında yazdığım yazıları görüp çalışmaları hakkında fikirler edinip sağlıklı kararlar vereceğinize inanıyorum.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet