Skip Navigation Links

CHP’li Aday Adayı Kamil Turan

“Türkiye’nin Hali Ortada!”

CHP’li Aday Adayı Kamil TuranWeb
TV

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Milletvekili Aday adayı olan Kamil Turan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Aday adayı Turan Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ifade edip, iktidar partisini eleştirdi.

 

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Kamil Turan yaptığı açıklamada, “Bundan bir yıl önce yani 2014 yılının Ocak ayında 17–25 Aralık yolsuzluk dosyaları ortaya çıktı ve Ocak ayında o yolsuzluk dosyalarının üzerine giden emniyet müdürleri ve yargı mensupları görevden alındılar. İlk aklımıza gelen bu oldu.

 

Daha sonrasında Başbakanın telefonu dinlenmiş. Başbakan; ‘oğlumla olan telefon görüşmelerim bile dinlendi’ dedi. Ne konuşmuştu başbakan oğlu ile ‘Paraları sıfırladın mı?’ Ocak ayına damgasını vuran olayımız bu oldu. Şubat ayında yolsuzluk dosyalarından ötürü tutuklanan bakan çocukları ve Rıza Zarrab tahliye edildi. Şubat ayıda böyle geçti. Mart ayı üzücüydü.

 

Mart ayında bizim hafızalarımızda kalan gezi olaylarında polisin sıktığı gaz fişeği ile komaya giren Berkin Elvan ve hayatını kaybemesi. Twitter ve Youtube’a yasak konuldu girişimi engellendi. Türkiye’nin hali ortada” dedi.

CHP’li Aday Adayı Kamil Turan videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet