Skip Navigation Links

Türkiye gençlerine sahip çıkmalıdır

Demokratik Sol Parti Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yetişti

Gündem   A+a-

 
Demokratik Sol Parti Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yetiştirdiği genç beyinlere sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.
 
Ali Bıkmaz açıklamasında, Türkiye’nin gençlerin omuzlarında yükseleceği yönündeki açıklamaların oldukça sıradan ve samimi olmadığını belirterek, Dünyanın en güçlü devletlerinde görev yapan çeşitli meslek gruplarından Türk’lerin harikalar yarattıklarını ve bu başarıların Türkiye hanesine değil, genç beyinlerin hizmet ettikleri devletlerin hanesine yazıldığını söyledi.
DSP Hatay Milletvekili Adayı Ali Bıkmaz açıklamasında şöyle dedi: “Günümüzde ne acıdır ki, yüzbinlerce üniversite mezunu işsiz, çok önemli beyinler de dünyanın en güçlü devletleri tarafından transfer edilmiş durumda. Türkiye’nin büyümesinden, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmasından, genç beyinlerin öneminden bahsedenleri samimi olmaya davet ediyorum. Öncelikle Türkiye’nin ufkunu açacak buluşları yapacak genç beyinlere sahip çıkmak, onlara en iyi imkanları sunmak Türkiye’yi yönetenleri asli görevi olmalıdır. Bir Türk Mühendisin yaptığı çok önemli bir buluşun, Türkiye tarafından bir başka ülkeden satın alınıyor olması bugüne kadar hepimizi yaralayan önemli bir husus olmuştur. Bizlerin ürettiği yaptıklarının Dünya ülkelerine pazarlandığı ve patentinin Türk olduğu günleri özlemle beklerken, Türk gençlerine gerçek anlamda sahip çıkacak olan ise Demokratik Sol Parti olacaktır. Bizler gençlere güveniyor ve inanıyoruz. Bir 19 Mayıs daha, Türk gençlerine sahip çıkılmayan, yüzbinlerce üniversite mezununun işsiz ve çaresiz olduğu bir ortamda, başka ülkelerin Türk gençlerinin başarılarının gölgesinde kutlanmaktadır. Türk’ün başarısı hiçbir zaman bir başka devletin patentiyle pazarlanmamalı ve Türkiye gençlerine sahip çıkmalıdır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet