Skip Navigation Links

Meclis yeniden şekilleniyor!!!

Yeni Encümen Üyeleri ise; Kemal Sonay, Erdinç Çelebi ve Ali Çıtanak oluyor.

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Meclisi’nin yarınki tarihi oturumunda Encümen üyelikleri değişiyor. Sıradışı görüşleri, çıkışlarıyla tanınan, ideallerini belediye yönetiminde yaşatmak için mücadele eden Avukat Bülent Akbay, Kimya Mühendisi Mustafa Özen ve Mimar Ercüment Kimyon’un Encümen üyelikleri son buluyor.
Yeni Encümen Üyeleri ise; Kemal Sonay, Erdinç Çelebi ve Ali Çıtanak oluyor.
Sert duruşu ve başkan Civelek’e yakınlığıyla tanınan Kemal Sonay, belediye meclisinin yapıcı ve sempatik iki üyesinin bir arada Encümen üyeliklerini paylaşması şaşırtıyor. Emlak işiyle uğraşan genç siyasetçi Ali Çıtanak7ın bu dönemde kendine ciddi bir alt yapı hazırlaması bekleniyor. Erdinç Çelebi’nin dik duruşu, sempatik tavırları ve pozitif düşünceleri, gelecek adına umut veriyor.
CHP Grup Başkanlığına da İnşaat Mühendisi Kamil Turan geliyor. Kamil Turan, ılımlı siyaseti, toplumun genelinin takdiri toplayan bir siyaset anlayışına sahip olması ve de belediye yönetimiyle uyumlu olmasıyla da biliniyor.
Cemil Uğütmen’in ılımlı siyaset anlayışı ve Başkan Civelek’le olan dirsek teması Başkan Vekilliği görevini korumasını sağladı.
İçerden sızan bilgilere göre; İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, belediye başkanlığının birinci yılında sıkıntı yaşadığı üç isim Akbay, Özen ve Kimyon’la yolları ayırıyor.
Bir diğer önemli bilgi ise; Belediye Meclisi’nde birleştirici ve yapıcı konuşmalarıyla tanınan CHP’li Zeki Aytaş’ın bu dönem için görev talep etmediği. Zeki Aytaş’ın görev talep etmeme nedeni bilinmezken, görev aldığı takdirde faydalı olacağı konuşuluyor.
Plan Bütçe Komisyonu’nda ise; Özer Çağşar, Mustafa Alper Menteşoğlu ve bir kişi AK Parti’den olmak üzere üç kişiden oluşuyor.
İmar Komisyonu’nda; M. Kamil Turan, Ahmet Birsel Aktaş ve AK Parti’den Canan Kahraman olasılığı yüksek gibi görünüyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet