Skip Navigation Links

2015 Seçimlerini Ciddi Anlamda Önemsiyoruz

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve ekibi İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası?nda

Politika   A+a-

Başkan AlaaddinÖzbülbül ile üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda Başkanı Alaaddin Özbülbül, partisel bağlamda bakmadığı, Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun enerjisine inandığını, dolu dolu, iyi bir demokrat, iyi bir kişilik sahibi, hem doktorluğu hem de kişiliğiyle toplumla entegre olmuş bir değer olduğunu söyledi.

   Türkiye’de bu çıkmazdan biran önce kurtulmak için yeni, genç, dinamik fidanlara ihtiyaç olduğuna işaret eden Özbülbül “Biz biliyoruz Sayın Şahutoğlu şu anki girdaptan nasıl kurtulur, ‘bu kurtuluşun içerisinde ben de bir kurtarıcıyım’ diye sahneye çıktı” dedi.

    CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu,Sivil Toplum kuruluşlarının demokratik yaşam kültürünün olmazsa olmazı, son derece önemsedikleri yapı taşları olduğunu vurguladı. Dr. Şahutoğlu, Türkiye’nin sosyal yapısı, coğrafi konumu, tarımsal alanları, turistik bölgeleriyle sahip olduğu potansiyel yapısıyla ekonomik sıkıntı yaşayacak bir ülke konumunda olmaması gerektiğini ifade etti.

    Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında ülkenin yönetimine talip olmalarının en önemli gerekçesine vurgu yapan Dr. Şahutoğlu “Şu anda mevcut sıkıntıların giderilmesine dönük, bir şeyler yapabilecek azmimizin, irademizin, enerjimizin olduğunu hissettiğimiz içindir. Yapacağımız bütün işleri tabanın, halkımızın menfaati doğrultusunda olacağının biz sözünü vererek yola çıktık. Yapacağımız her hamle ben zihniyetinden ziyade bizi ne kadar memnun, mutlu eder, bizim ekonomik seviyemizi, refahımıza ne kadar katkı sağlar, bu kaygıyla hareket ederek adım atıyoruz. Türkiye 2015 seçimlerinde hakikaten hassas bir süreçten geçiyor. 2015 seçimlerine Türkiye belki de demokratik sistem ve rejimimizin son seçim atmosferini yaşayacak tarzda girecektir. Çünkü mevcut siyasi iktidar şu anda sahip olduğu bu yüksek ego nedeniyle mevcut sistemden rahatsızlık duyuyor. Türkiye’nin önümüzdeki süreçte bölünmesinin önünü açacak başkanlık sistemi hedeflenmekte, o açıdan 2015 seçimlerini ciddi anlamda önemsiyoruz. Bu seçimden de başarılı çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet