Skip Navigation Links

Osman Gözükara'nın Acı Günü..

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi İkinci Başkanı ve Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara, annesi Feride Gözükara'yı kaybetmenin üzüntü

Gündem   A+a-

 
Osman Gözükara’nın Acı Günü..
 
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi İkinci Başkanı ve Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara, annesi Feride Gözükara’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Bir süredir Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde tedavi gören 81 yaşındaki Feride Gözükara, Pazar günü gözlerini hayata kapayarak başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.
Osman Gözükara’nın yakın aile dostları, İskenderun OSB Başkanı Uğur Ateş, yönetim kurulu üyeleri Sedat Uysal, Mustafa Tosyalı, Fatih Keseroğlu, OSB Müdürü Ahmet Dokgöz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı ve işdünyasından önemli isimlerin katıldığı cenaze töreni sonrası Kozan Belediyesi Aile Mezarlığı’nda toprağa verilen 81 yaşındaki Feride Gözükara, tüm sevenlerini de yasa boğdu.
Adana’nın Kozan ilçesinde toprağa verilen Feride Gözükara, 5 çocuk annesiydi.
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi İkinci Başkanı ve Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Genel Müdürü Osman Gözükara, annesi Feride Gözükara’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, taziyeleri de Adana’nın Kozan İlçesinde bulunan merhume annesi Feride Gözükara’nın evinde kabul ediyor.
Biz de 8. Gazetesi ve www.8gunhaber.com 8. Gün Haber olarak Feride Gözükara’ya Allah’tan rahmet, Sayın Osman Gözükara’nın şahsında ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet