Skip Navigation Links

FESTİVAL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GÖRSEL BİR ŞOVA DÖNÜŞTÜ

Dörtyol Kaymakamlığı, Dörtyol Belediyesi ve Dörtyol Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün

FESTİVAL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GÖRSEL BİR ŞOVA DÖNÜŞTÜWeb
TV
Foto
Galeri

Kültür Sanat   A+a-

Ortak çabalarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali saat 13;00’da Eski Türk Ticaret Bankası Kavşağındaki kortej yürüyüşüyle başladı.

   İnönü ve Çaylı Caddesini dolaşan kortej Dörtyol Belediye Binası önündeki tören geçişiyle tamamlandı.

   Kortejde ilçenin tüm sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcileri yer alırken okulların, programlara katılan ekiplerin de bulunması ayrı bir renk kattı. Dörtyol Belediyesi tarafından süslenen araçlar ise izleyenleri mest etti.

   Mehteran’ın başını çektiği kortejde Bayrak ve flamalar ile Halk oyunları ekipleri de yer aldı.

   Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, kortej yürüyüşünün ardından protokol üyelerini makamında ağırladı. Protokol üyeleriyle şehir dışından gelen misafirleri tanıştıran Başkan Toksoy, festivalin ruhuna uygun mandalin suyu ikramında bulundu.

   Törenlere katılan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan da şehir dışından gelen misafirlerle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptı.

 

      FESTİVALE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

    Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalinin üçüncüsünün açılış töreni muhteşem oldu. Kortej yürüyüşünün ardından fesitval alanına giden protokol üyeleri ve halkın kucaklaşması ise görkemliydi.

    Festival açılışına MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Hatay Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Garnizon Komutanı J. Yrb. Tolunay Başar, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Hatay Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Aydın Tüfekçi, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim?Kurulu Üyeleri ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

    Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un yaptığı konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Geleneksel olarak düzenlenen narenciye yarışmasında dereceye giren üreticilere ödülleri takdim edildi. Başarılı narenciye üreticilerine de sertifika dağıtıldı.

    Gazi İlkokulu Folklor Ekibinin başarılı gösterisi ise izleyenleri adeta büyüledi. Protokol daha sonra stantları ziyaret etti.

 

 

 

 

 

FESTİVAL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GÖRSEL BİR ŞOVA DÖNÜŞTÜ foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
FESTİVAL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GÖRSEL BİR ŞOVA DÖNÜŞTÜ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet