Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Mutlu Doğum Günü Partisi..

'Mutlu Yıllar Hatice'

Magazin   A+a-

 Hatay’ın en saygın optik mağaza grubu İris Optik’in Sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi ve Optisyen Ömer Osman Bilgili ve eşi Selma Bilgili, dünya tatlısı kızları Hatice Bilgili’ye sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.

Doğum günü sürprizinden habersiz Neşve Restoran’a ailesiyle giden 7 yaşındaki Yükseliş Koleji 1. Sınıf öğrencisi Hatice Bilgili, sürpriz doğum günü partisine çok sevindi.

Kendisi için hazırlanan doğum günü sürprizine çok sevinen Hatice Bilgili, babası Ömer Osman Bilgili ve annesi Selma Bilgili’ye teşekkür etti ve kendisine verilen hediyeleri de açarken oldukça heyecanlıydı.

İskenderun’un tanınmış simalarından İskenderun Diş Dünyası Sahibi Dişhekimi Bestami Yılmaz ve eşi Dişhekimi Fatoş Yılmaz’ın yanı sıra, Karma Reklam Şube Müdürü Bekir Bayraktaroğulları, Mazlum Boru İhracat Müdürü Olgay Tokcan, MKÜ İskenderun Meslek Yüksek Okulu Elektrik Elektronik Bölü Öğretim Görevlisi Alper Kahraman ve Remax Gayrimenkul Danışmanlık’tan Ömer Dörtgöz 7 yaşına basan Hatice Bilgili için düzenlenen sürpriz doğum günü partisine eş ve çocuklarıyla birlikte katıldılar.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar