Skip Navigation Links

Anadolu Partisi Hatay’da Atağa Kalktı..

Anadolu Partisi MKYK üyesi Ayhan Kara, Hatay il ve ilçe teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi.

Gündem   A+a-

 Anadolu Partisi’nin kuruluşunun birinci ayına denk gelen 14 Aralık Pazar günkü tanışma kahvaltısının ardından yol haritasının da belirlendiği MKYK Üyesi Ayhan Kara başkanlığında gerçekleşen toplantı dört saat sürdü.

Vatansever, aydın, demokrat, ulusal değerlere sadık, anti emperyalist, eşitlikçi insanları "Saygı" ve "Sevgi" çerçevesinde bir araya getirme arzusundaki Anadolu Partisi'nin 2015 Genel Seçimleri’ne iddialı bir şekilde hazırlandığını, herhangi bir partinin bölünmesi için değil aksine yukarıdaki niteliklere haiz insanları bir araya getirerek Türkiye'yi birleştirmek için kurulduğunu dile getiren Kara teşkilat yöneticileriyle olağanüstü bir uyum içinde "Aydın bir gelecek, Aydın bir Türkiye" için çalışacaklarını dile getirdi ve “İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ancak niyetimizi, çıkış noktamızı ve hedeflerimizi en iyi şekilde anlatacağımız halkımız özlemini duyduğu partiye kavuşmanın huzuruyla bu çabamızı taçlandıracaktır” dedi.

Toplantıya katılan üyelerin tamamı Parti içi Demokrasinin Anadolu Partisi'ni mevcut partilerden ayıracak en büyük özellik olduğu konusunda fikir birliğine vardı.

Teşkilatlanmanın hem Hatay'ın geri kalan ilçelerinde hem de Türkiye'nin tüm illerinde en kısa zamanda tamamlanacağı müjdesini veren Anadolu Partisi MKYK Üyesi Ayhan Kara seçimden sonra daha da büyük müjdelerle halkın umuduna cevap vermiş olmanın mutluluğunu yaşamak istediğini beyan etti.

İl ve ilçe teşkilat başkanları; Hatay İl Başkanı Füsun Bilgin, Antakya İlçe Başkanı Besim Sahil, Defne İlçe Başkanı Ahmet Bilgin, İskenderun İlçe Başkanı Ebru Beşen Aras, Belen İlçe Başkanı Özlem Aydın, Samandağ İlçe Başkanı, Meysem Tuncay Arsuz İlçe Başkanı Fato Özdemir ve birçok yöneticinin ilk defa aktif siyaset yapacağını dile getiren Kara, ilk kez oy verecek seçmene de hitap edebileceklerini dile getirdi. Ayrıca Kara, tabanın sesine kulak vermekle kalmayacak partimizi tabanımızla birlikte, teşkilatlarımızla el ele yöneteceğiz dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet