Skip Navigation Links

'Biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa'

CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Cemil UGUTMEN: 'Biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa'

Gündem   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Cemil UGUTMEN:
“Biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Diş Hekimi Cemil Ugutmen, aday gösterilmemesinin, 12 Haziran’da yapılacak Genel seçimlerde, partisinin tek başına iktidar olması için bu güne kadar verdiği mücadeleye engel olmayacağını söyledi.
Ugutmen, sıralamaya giren adaylara sonuna kadar destek olacağını belirterek, “Öncelikle, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak Genel seçimlerin Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başından beri söylediğim sözlerimin arkasındayım. Milletvekili sıralamasında yer alamamam çalışmayacağım anlamına gelmez. Aksine, aynı hız ve özveriyle, milletvekili adayı olan arkadaşlarımızın yanında, onlara destek olup siz değerli dostlarımın da katkısıyla, Cumhuriyet Halk Partisi'ni tek başına iktidara taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Başlamak bitirmenin yarısıdır düşüncesiyle girdiğimiz mücadeleden hep birlikte başarıyla çıkmak için tüm gayretimizle yolumuza devam edeceğiz. Ne diyordu Nazım Usta; “ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa” Bir değere sahip olmak için yalnızca duygulanmak yetmez. Karar vermek gerek, söz vermek gerek. Karar verdik bu yola çıktık, listede olamayışımız asla kırgınlık ya da küslük yaratmadı ve söz verdik sonuna kadar sözümüzün arkasındayız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi, halkın iktidarını kurmak için ve bütün bu vaatlerin yerine getirilmesi için milletvekili olmak tek şart değildir. Asıl olan örgütün her kademesinde mücadele edilmesidir.
Biliyoruz ki, halkımızın yararına olan partimizin projeleri ancak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında hayata geçirilebilir.
Her alanda ve her platformda mücadelemi sürdüreceğim, sürdürmeliyiz. Aday adaylığım sürecinde, beni hiç yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen dostlarıma, teşekkür ediyorum. Partimizi tek başına iktidara taşımak için desteğinizin devamını bekliyorum" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet