Skip Navigation Links

Kırıkhan MKÜ’ye Çıkarma Yaptı

Kırıkhan Ak Parti ilçe yönetimi, Kırıkhan Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları olarak her zaman rektörümüzün yanında olacağız.

Gündem   A+a-

 Hatay M.K.Ü. Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Hasan Kaya‘yı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Av. İbrahim Karaömer ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Cesur, Esnaf Kefalet Odası Başkanı İsmail Toklucu, tebrik ziyareti için rektörlük binasında makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ziyarette "Rektör Hasan Kaya‘yı bir bilim adamı, bir rektör, bir hemşerimiz, bir memleket sevdalısı olarak yürekten kutluyor ve rektörlük döneminde başarılar diliyor, Kırıkhan ‘a ve ülkemize yaralı hizmetler yapacağına canı gönülden inanıyoruz.

Onun mütevazi kişiliği, bilim adamı dürüstlüğü ve saygın kişiliği bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inanıyoruz.

Kırıkhan Ak Parti ilçe yönetimi, Kırıkhan Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları olarak her zaman rektörümüzün yanında olacağız.

Kırıkhan ve çevresi için oluşan tarihi fırsatlar azami ölçüde yararlı hizmetler olacağına inanıyor, son otuz yılda hak ettiğimiz yatırımları ilçemize kazandıracağına inanıyor ve bekliyoruz." diye konuştu.

Rektör Hasan Kaya ise yyaptığı konuşmada, " Memleket aşkıyla birlikte olmaktan çok mutluyum. 12 yıldır M.K.Ü ‘de görev yapmaktayım, şimdide yeni üstlendiğim görevde Hatay ‘a, üniversiteye faydalı hizmetler yapmak için yasaların ve yönetmenliklerin verdiği ölçüde hizmet vermeye çalışacağım, kapımız bütün Hataylılara açık, hizmet olarak birlikte çalışacağız, paylaşacağız. Kırıkhan halkına fakülte ve öğrenci konusunda büyük görev düşmektedir. Bunun altyapısını birlikte yapacağız" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Karaömer de yeni rektöre hayırlı olsun dedi ve "Hiçbir emek boşa gitmez, bu emekler sayesinde buraya gelmiş olan hocamıza başarılar dilerim. Projelere tam destek vereceğim." şeklinde destekleyen konuşma yaptı.

Son olarak rektör Hasan Kaya, "Olanları paylaşacağız yapılacakları her beraber yapacağız, Kırıkhan‘a öğrenci sayısını arttıracak alt yapı için belediyenin ve sivil toplum kuruluşlarının yardımcı olacağını duymaktan memnun olacağım" dedi.

Ziyaret sonrası rektör Hasan Kaya ziyaretçileri ile birlikte günün anısına topluca fotoğraf çektirdi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet