Skip Navigation Links

Flaş İsim Dr. Riyat Kırmızıoğlu mu?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan aday enflasyonu parti tabanında memnuniyet yaratırken,

Politika   A+a-

gönüllerde ayrı bir yeri olduğu her fırsatta dile getirilen Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nun önümüzdeki genel seçimlerde CHP’den Hatay milletvekilliğine aday adayı olacağı konuşuluyor.

Doktor Riyat Kırmızıoğlu’nun aday adaylığını önümüzdeki birkaç hafta içinde açıklayacağı öğrenildi. Uzun yıllardır CHP’de mücadele veren Dr: Riyat Kırmızıoğlu, siyaset, sosyal ve sendikal yaşamda da oldukça aktif bir profil ortaya koyuyor.

Mütevazı ve yardım sever kişiliği, örnek aile yaşamı, mesleğinde tüm sorumluluklarını titizlikle yerine getiren fakir babası olarak tanınan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, toplumun tüm kesimleriyle kurduğu diyaloglarla da gönüllerde taht kurmuş durumda.

 

Geçtiğımiz dönem milletvekilliğine aday adaylığını açıkladığı törende yaptığı konuşmayla vizyonunu ortaya koyan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, hatipliği, bilgi, birikim her türlü donanım ve samimiyetiyle büyük beğeni toplamıştı.

Parti tabanından yoğun destek gören aday adaylarından birisi olan CHP’nin yükselen değerlerinden Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nun aday adaylığını açıklaması ise dengeleri değiştireceğe benziyor.

 
Flaş İsim Dr. Riyat Kırmızıoğlu mu? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Irmak 4 Aralık 2014 Perşembe
sonuna kadar destekliyoruz millet vekil görecek sonunda :) Ölümüne sol ölümüne CHP
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet