Skip Navigation Links

Vatandaşın devlet ile yüz yüze geldiği ilk yer muhtarlıktır

Vali Cerrah, her türlü işlemlerin muhtardan başladığını ifade ederek bu sebeple devletin de sıcak yüzünü önce muhtarların gösterdiğini kaydetti.

Gündem   A+a-

iles/image/osmaniye%20vali%20b.jpg" alt="" />
 
Vali Cerrah: Vatandaşın devlet ile yüz yüze geldiği ilk yer muhtarlıktır
 
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, vatandaşın devletle yüz yüze geldiği il yerin muhtarlıklar olduğunu söyledi.
 
Vali Cerrah, her türlü işlemlerin muhtardan başladığını ifade ederek bu sebeple devletin de sıcak yüzünü önce muhtarların gösterdiğini kaydetti.
 
Halkın kendilerine gelen mesajları muhtarlar kanalıyla ulaştırdığını belirten Vali Celalettin Cerrah, “İstanbul’da kurduğumuz bir sistemle muhtarlarımızın bilgisayarlarındaki verilerini aynı zamanda Valilik merkezde saklıyorduk. Böylece muhtarlarımız verilerini kaybetseler bile bu onlara sıkıntı yaratmıyordu. Çünkü verileri tekrar bilgisayarlarına yükleyebiliyorduk. Ayrıca sahte kimliklere karşı önlem almış oluyorduk. Aynı sistemi Osmaniye’de de kurabiliriz.”dedi.
 
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ise ülke genelinde 53 bine yakın köy ve mahalle muhtarı bulunduğunu ifade ederek, Türkiye’nin il ve ilçelerini dolaşarak muhtarlarla bir araya geldiğini söyledi.
 
Osmaniye’de çok güzel gelişmeler gördüğünü de dile getiren Ramazan Özünal; “Hepimiz hep birlikte çalıştığımız sürece ülkemizde gelişmemiş hiçbir yer kalmaz. Osmaniye’de önemli gelişim adımları atılmış. Diliyorum ki bu adımlar çok daha güzel gelişmelerle devam etsin.”dedi.
 
Vali Cerrah, ziyaretin devamında muhtarlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Kendisine iletilen sorunların en kısa zamanda çözümleneceğini de ifade eden Vali Cerrah, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal ve muhtarlara ziyaretleri için teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet