Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Lezzet Elçisi DOİS İskenderun Döner Türkiye’ye Yayılıyor..

İskenderun’un tanıtımı için büyük organizasyonlara yine aynı büyüklükte paralar harcanıyor…

Ekonomi   A+a-

 
 
Halbuki İskenderun adını şubelerinde büyüterek Türkiye’nin bir çok İl’ine taşıyan markaların yaptığı tanıtım bu büyük organizasyonlardan daha kalıcı ve anlamlı olabiliyor..
 
 
 
 
 
Lezzet Elçisi DOİS İskenderun Döner Türkiye’ye Yayılıyor..

 

 

Emek, sorumluluk, vicdan, kalite, insani değerler, lezzet ve dünden bugüne büyüyen ve ülke geneline yayılan bir marka Derviş Gökpınar’la Dois İskenderun Döner…

  

 

İnanç ve azmin zaferini birkaç yılda 8 şubeyle taçlandıran Genç İşadamı Derviş Gökpınar, odun ateşinde Dois İskenderun Döner’i Ankara’da 5, Bolu’da 2, Kırıkkale’de 1 olmak üzere 8 şubeyi İskenderun’dan istihdam ettiği 120 çalışanıyla büyütürken, çok yakında Isparta şubesiyle de 9’ncu şube gururunu İskenderunlular’a yaşatmaya hazırlanıyor..

 

 

Mütevazı bir duruş ortaya koyan Dois İskenderun Döner’in mimarı Derviş Gökpınar, “Ülkeme ve memleketime karşı sorumluluklarım var. Allah’ın bana sunduğu imkanları sonuna kadar ülkem ve insanlarım için kullanmaya devam edeceğim. Ne kadar çok istihdam yaratabilirsem o kadar mutlu olurum” diyor..

 

 

 

 

 

 Türkiye’nin neresine giderseniz gidin Hatay mutfağına ait birkaç restoran mutlaka görürsünüz..

 

 

Hatay’a özgü tavuk ve et dönerin gördüğü ilgi ise sadece Türkiye ile sınırlı değil..

 İskenderun döner lezzetini önce Ankara, sonra da Kırıkkale, Bolu halkıyla buluşturan ve yakın bir tarihte de Isparta’lılarla buluşturmaya hazırlanan Dois İskenderun Döner, 8 şubesiyle İskenderun’un gururu oluyor..

İskenderun’un lezzet elçisi olarak şubelerinin bulunduğu illerde rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Dois İskenderun Döner, odun ateşinde tavuk ve et döneri, kendi bünyesindeki fırınlarda ürettiği kebap ekmeği, özel salça sosu, Hatay mutfağının vazgeçilmezi özel baharatları, hijyen ve kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla damak zevkine önem veren herkesin birinci adresi olarak gurur yaşatıyor.

 

 

 

 

Sekiz şubesinde 120 çalışanıyla istihdam yaratmaya devam eden Dois İskenderun Döner, dönerin kalitesinden ödün vermemek adına çalışanlarını İskenderun’dan sektörün en iyileri arasından seçerek şubelerinde istihdam ediyor.

Dois İskenderun Döner’in mimarı Derviş Gökpınar, büyük bir organizasyon haline gelen Dois lezzetini Türkiye’nin bir çok iline daha götürmek kararlılığını ifade ediyor.

 Ankara Kumrular’da açtığı ilk şubenin ardından müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine Ankara’da Kumrular, Cebeci, Sakarya Caddesi (Kızılay) , Bahçelievler 3’ncü Cadde, Ulus Posta Caddesi, gibi bir çok semtte şube açmak sorumluluğunu yerine getirdiklerini belirten Derviş Gökpınar, 8 şube sayısını önümüzdeki aylarda Isparta ve birkaç İl’e daha şube açarak arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

 Dois İskenderun Döner’in lezzet sırrını vermeden üstü kapalı bir şekilde özetleyen Derviş Gökpınar, her lezzetin kendi coğrafyası ve doğasıyla bütünleştiğine dikkat çekerek, kullanılan ürünlerin ve çalışanların İskenderun’dan tercih edilmesinin lezzetin mükemmelliğini yeterince özetlediğine vurgu yaptı.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeniyle şube sayısını arttırmak gayretlerini dile getiren Derviş Gökpınar, şube sayısını arttırmanın kolay olduğunu ancak, kaliteyi aynı seviyede tutarak büyümenin çok önemli olduğuna dikkat çekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Lezzet Elçisi DOİS İskenderun Döner Türkiye’ye Yayılıyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş