Skip Navigation Links

Mehmet Durgun HSYK Üyesi Seçildi

Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu'na Mehmet Durgun Üyesi Seçildi.

Gündem   A+a-

 Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) adli yargıdan 7 asıl / 4 yedek, idari yargıdan ise 3 asıl / 2 yedek üyenin belirlendiği seçimlerin sonuçları açıklandı. HSYK Üyeliğine hemşehrimiz İstanbul Hakimi Mehmet Durgun da seçildi. Hakim Mehmet Durgun, 7 yıl görev yaptığı İskenderun Adliyesinde dürüstlüğü ve başarılı kişiliğiyle dikkat çekmiş ve İskenderunluların taktir ettiği bir isim olarak gönüllerde taht kurmuştu. HSYK üyesi Mehmet Durgun 5758 oy alarak 4.sırada yer aldı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimlerinin İstanbul oylamasında üye seçilen hemşehrimiz İstanbul Hakimi Mehmet Durgun İstanbul Adalet Sarayı’nda açıklama yaptı.HSYK Üyesi seçilen Mehmet Durgun hakim ve savcılara teşekkür etti. Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışır bir adalet sistemi tesis etmek için çalışacağız." dedi.

MEHMET DURGUN KİMDİR :

1965 yılında Kırıkhan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkhan’da tamamladıktan sonra Hatay Eğitim Enstitüsünü 1985 yılında bitirdi. Tekrar girdiği üniversite sınavında İstanbul Hukuk Fakültesine girdi. 1992 yılında üniversite eğitimini tamamladıktan sonra 1994-1997 yılları arasında İskenderun Adliye Sarayında hakim adayı olarak görev aldı. 1997-2001 Sakarya Kaynarca Hakimliği, 2001-2003 Erzurum Çad Hakimliği, 2003-2004 Adana Karaisalı hakimliği, 2004-2011 İskenderun Hakimliği ardından en son İstanbul Ticaret Mahkemesinde görevini sürdürüyor.

Durgun, Evli ve 4 çocuk babası.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet