Skip Navigation Links

'Hataylıların İftar Sofralarına konuk olacak'

Yunus Bülbül ve Nuray Hafiftaş Hataylıların İftar Sofralarına konuk olacak

Gündem   A+a-

Yunus Bülbül ve Nuray Hafiftaş
Hataylıların İftar Sofralarına konuk olacak
 
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından İskenderunlu Yunus Bülbül ve Nuray Hafiftaş Hatay’a gelerek, ‘Allah Ne Verdiyse’ adlı iftar programıyla Hataylıların ev ve iş yerlerine misafir olacaklar.
İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen ünlü sanatçılar Bülbül ve Hafiftaş, İskenderun’dan çok etkilendiklerini, halkının da bir o kadar sıcak olduğunu dile getirdiler.
İGC’de yapacakları iftar programı ile ilgili de basın mensuplarına açıklama yapan Yunus Bülbül, “Programımızın adı ‘Allah Ne Verdiyse.’ Bu program kapsamında iftar boyunca Hataylıların ev ve işyerlerine misafir oluyoruz. Onlarla birlikte iftarımızı açıp sohbet ediyoruz. Daha sonra saz ekibimizle bir fasıl yapıyoruz. Nuray Hanım ben ve ev yâda iş ahalisi ile birlikte şarkılar söylüyoruz çaylar içiyoruz. Keyfili bir program oluyor. Programımız HRT’de yayınlanacak. Uydu aracılığı ile tüm dünya programımızı izleyecek” dedi.
İskenderun Halkını çok sıcak bulduğunu belirten Nuray Hafiftaş, “Hatay bütün kültürleri içinde barındıran bir nadide bir kent. Ben Arapçaya çocukluğumdan beri ilgi duymuşumdur hatta Arapça öğrenmek için dersler bile almıştım. Çok zor bir dil olduğu için yarım bırakmak zorunda kaldım. Burada evlerine misafir olduğumuz insanların Yunus Beyin söylediği Arapça parçalara eşlik etmeleri beni ayrıca keyiflendirdi. Bu sebeple İskenderun benim için daha da özel bir yer haline geldi” şeklinde konuştu.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet