Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ŞİMDİ KENETLENME VAKTİ

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 8. Gün Haber Grubuna ziyarette bulundu.

Medya   A+a-

   8. Gün Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci – Yazar Gökhan Gökpınar’ı ziyaret eden Milletvekili Karasayar’a Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ile belediye meclis üyeleri eşlik ettiler.

 

       İşte İskenderun’a Gelecek Olan Hizmetler

 

    Gökpınar’a görevinde başarılar dileyip Ak Parti hükümetinin bölge de hazırladığı projeleri anlatan Vekil Karasayar; “Hastanede ki yatak sayısını arttırmak için çalışıyoruz. Sağlık Meslek Lisesinin inşaatını tamamlamak üzereyiz. 5 yıldızlı bir otel özelliğinde Diş Hekimliği hastanemizin bugün – yarın temeli atılacak. Okullar ile alakalı sorunlarımız bitti. 1000 kişilik yurdun temeli atılacak.

İkinci bir gençlik merkezini modern evler ve Sakarya Mahallesinde yaptırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

     Arsuz Yoluna Işıklandırma Yapılacak

 

    Gazeteci Gökpınar’ın sorusu üzerine İskenderun - Arsuz yolu projesinde ışıklandırmanın da var olduğunu ifade eden Vekil Karasayar, il genelinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili de özel açıklamalarda bulundu.

 

      ENERJİSA Kötü Bir Firma Değil

 

      ENERJİSA’nın kötü bir firma olmadığını hatırlatıp Başkent Ankara’da da işleri ENERJİSA’nın yürüttüğünü açıklayan Karasayar; “İskenderun için eğer mahkeme de müteahhitler yargıya gitmeseydi bugün ilçemiz de bir elektrik teli dahi kalmayacaktı. Yalnız herkes şunu iyi bilsin. Vatandaş eğer ki elektriğinin parasını ödüyorsa o vatandaşa hizmet gidecek” dedi

 

      KAOS Yaratılmak İsteniyor

 

      Öte yandan, son zamanlarda yaşanan IŞİD Terörünün bölge halkını da tedirgin ettiğini savunan ve bu konuda ki kaygılarını aktaran Gazeteci Gökpınar’a milletvekili Karasayar; “kaos yaratılmak isteniyor. Bizlerin bu günlerde kenetlenmesi gerekiyor” dedi. Karasayar sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bizim ülkemiz, Alevisi ile, Kürdü ile, Sünni’si ile, Laz’ı ve Çerkez’i olmak üzere 77 milyon vatandaşımız kenetlenmek zorunda. Türkiye’nin menfaati her bir ferdin menfaati demektir. Bizim burada birbirimize kenetlenmemiz lazım. Farklı anlaşmalara, farklı düşüncelere düştüğümüz zaman bu ülkeyi bölüp, parçalayıp rant elde etmek isteyenlere imkan tanımış oluruz. Bilhassa Hatay’da kenetlenmemiz gerek. Bugün Hatay’da yaşanacak bir kaos yaşayan Alevlisini de, Hıristiyan’ını da hepimizi etkileyecektir”

 

 


ŞİMDİ KENETLENME VAKTİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar