Skip Navigation Links

Tufan Örnek Bir Aile

Yüzlerce çalışanı, ekonomiye katkısı ve ürettiği katma değerlerle bölge ekonomisinin yüz akı şirketlerden

Ekonomi   A+a-

müteşekkil Tufan Şirketler Grubu, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışanlarıyla bayram coşkusunu yaşarken, örnek bir aile olduğunu her fırsatta ortaya koyan çalışanların birlik ve beraberliği “Nazar değmesin” dedirtti.

    Tufan Örnek Bir Aile

    İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren ekonomiye ve istihdama katkısı büyük şirketlerden Tufan Şirketler Grubu, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi de çalışanlarıyla bir araya geldi. Ertu Demir Çelik’te gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşmaya Tufan Şirketler Grubu ve Ertu Demir Çelik çalışanları katıldı.

 

    Bayramlaşma törenine Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Tufan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Merve Tufan, Ertu Demir Çelik Müdürü Ali Eker, Tufan Şirketler Grubu Yeminli Mali Müşavir’i Davut Taşdelen ile çalışanlar katılım gösterdi.

    Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Osman Tufan, “Biz bir aileyiz ve bu ailenin de kendi içinde farklı sorumlulukları ve etkinlikleri var. İslam aleminde de bu etkinlikler bir araya gelmiş ki, küskünler barışsınlar bir şeyleri paylaşsınlar. Biz her sene bunları geleneksel hale getirdik. Sizler çalışıp üreteceksiniz, bizler sizlerin ürettiklerinizi paylaşacağız. Bayramlarımızın bir amacı var. Bir araya gelip konuşup dertleşelim. Herkesin bayramı mübarek olsun” dedi. Konuşmanın ardından tüm çalışanlar coşkuyla bayramlaştı.

 


 
 
Tufan Örnek Bir Aile videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet