Skip Navigation Links

HBB KADIN GÖNÜLLÜLERİ SOSYAL MARKETİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi, Kurban Bayramı dolayısıyla 3-12 yaş arası

Hatay   A+a-

çocuklara hediye dağıttı ve bayram öncesi çocukları mutlu etti.

    Giyimden, gıdaya, gıdadan eğitim alanına kadar birçok hediyenin dağıtıldığı etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun eşi Suzan Dudu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi’nin 10 gönüllü kadını ve çok sayıda vatandaş katıldı.


    5 yıldır10 gönüllü kadın tarafından aktif olan ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle birçok projeye imza atan Sosyal Marketin içeriğine yönelik açıklamalarda bulunan Suzan Dudu, “Daha önce 5 yıl boyunca aktif olan Sosyal Marketimiz Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız projeler ile hayatına devam edecek çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm vatandaşlarımızı mutlu edecek. Büyükşehir’in desteğiyle dileyen her kişiye hiçbir bedel ödenmeden ihtiyaçları listesini çıkartıp karınca kararınca yardımcı olacağız” dedi.

 

    On kahraman kadının iradesiyle yapmış oldukları bu çalışmanın takdirlik bir hareket olduğunu belirten Başkan Savaş, “Bu Sosyal Marketin çalışmalarına destek olmak 6. Yılında Büyükşehir Belediyesine nasip oldu. İskenderun’da olduğu gibi, Dörtyol, Antakya, Defne gibi bir çok ilçemizde bu faaliyetleri hayata geçirmek istiyoruz. Gönüllü on kadınımız kahraman gibi çalışıyor bize de onlara destek olmak düşüyor. Karınca kararınca yapılan bu desteklerin manevi değeri çok büyük dolayısıyla gönüllü kadınlarımıza teşekkür ediyoruz.

    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş ise bayramları bayram yapanın çocuklar olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımızı mutlu ettiğimiz çok mutluyuz. Her çocuğun mutlu olmayı hak ediyor, bizde bunun için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz” dedi.

 


HBB KADIN GÖNÜLLÜLERİ SOSYAL MARKETİ  ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet